Muusikoiden.net
11.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

29.01.2005: TikTak Nivalan Puustellissa 29.01.2005


Viime kesän Ilosaaren tajunnanräjäyttävän keikan innoittamana ympäripuhuin kaverini lähtemään mukaan tarkastamaan TikTakin nykyinen keikkakunto. Odotukset olivat korkealla ja tunnelma ennen keikkaa melkoisen hyvä, mitä nyt matala lava hieman aiheutti kummastusta. Keikka oli kuitenkin suuri pettymys.

TikTak on kuin seksi: ollessaan huonokin kokemus se on silti pirun hyvä. Näin kävi tälläkin kertaa, mutta jotain jäi puuttumaan ja pahasti. Ehkä Nivalan teiniviiksi-kauluspaita -yleisö ei innoittanut bändiä laittamaan parastaan, ja touhussa oli vahvasti työkeikan makua. Viimeisimmät pakolliset hitit kuultiin kaikki orjallisesti, mutta monta tärkeää TikTak -biisiä jäi kuulematta, sillä vanhemmat levyt olivat jääneet lähes täysin kokonaan pois setistä. Harmillista, sillä sielläkin on helmiä. Heilutaan pompitti yleisöä silti asiaankuuluvasti ja Tuuleksi taivaanrantaan herkisti kuten aina. Uusi "Mä ootan aamuu jne" -biisi toimi livenä paljon paremmin kuin radiossa, mutta melko surkea kappale se TikTakin biisiksi silti on. Kovin tarkkaa kuvaa keikan kaikista biiseistä ei ole, sen verran toimittajamiehemme oli törnävässä. Encorena soitettu Tänä yönä taivaaseen ei muodostunut samanlaiseksi kliimaksiksi kuin Ilosaaressa: kylmien väreiden pyyhkimisen selkää pitkin saattoi unohtaa suosiolla.

Tytöt olivat nättejä kuten aina ja suurin osa keikasta taisikin mennä alaleuan keräämiseen lattialta. Silti pettymys oli suuri, enkä usko toistumiseen vierailevani Puustellissa minkään keikan merkeissä. Erityisesti otti päähän alituinen lavan edessä töniminen ja ryntäily, ja minä sitten seisoin siinä puolivälissä vedenjakajana rauhoitellen porukkaa. Koeta siinä sitten seurata keikkaa. Kokonaisuutena kuitenkin pidin tästäkin konsertista kohtalaisesti ja olisihan tuon illan voinut huonomminkin viettää.

PS. Anteeksi, rakas henkilökunta, yrityksemme päästä backstagelle oli perin säälittävä. Onneksi pysäytitte meidät jo portaissa. Ja mikäli syyllistä kysytään, se ei sitten ollut minun ideani. En malttanut jäädä poiskaan, jos pojat sitten olisivatkin onnistuneet.

Kirjoittanut Nimismies 11.02.2005

            800×393  -  28 kt.


Arvostelu

Artikkelia ei ole vielä arvostellut kukaan.Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

oizo: True true.. Parempiakin tiktak-keikkoja on nähty. Ja yleisö otti tosiaan päähän.. Itteni sain hilattua ihan eturiviin mutta hitto sitä tönimistä. Kohtuullisessa laitamyötäisessä tuli itekki oltua joten kritiikki jää vähän vaisuksi.. Tänis iski kyllä. ;)
Nimismies: Hienoa kyllä kun näitä kommentoidaan ja luetaan näin aktiivisesti. Innostaa todella kirjoittamaan.
Slade: Kyllä ne hyvin vetää
mika.o: Joo onhan se puustelli sellanen,mutta ei vedä vertoja Joensuun eräälle paikalle missä pa:t meinasi lähteä sijoiltaan ja jopa yksi huima hyppäsi sen päälle seisomaan:D

Yhteensä 4 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Keikkatunnelmat

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti