Muusikoiden.net
14.12.2018
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

20.11.2004: Marshall Shredmaster - särkijä


Tämä pedaali on ikuinen, tätä et saa rikki pommilla, koiralla, etkä millään muullakaan. Edes ulosottomies ei pääsisi tänne sisälle!

Pedaali on teräskuorinen ja takuulla kestävä! Olkoon siitä todisteena vaikkapa se että erään kaverin shredmaster löytyi klommoille mukiloituna vesilätäköstä, mutta pienen kuivattelun ja oikomisen jälkeen oli ihan uutta vastaava! Patteri vaan piti vaihtaa.

Tämä on monipuolinen särö.
Viisi potikkaa: Gain, Bass, Contour, Treble, Volume, joita säätelemällä soundiin saa todella paljon vaihtelua. Contour tuo säröön väriä ja syvyyttä ja sitä säätelemällä soundiin saa surinaa tai rouheutta, jos tarve vaatii. Perinteistä Rock-soundia hakeville tämä pedaali ei kuitenkaan ole juuri se oikea vaihtoehto, mutta maustetta voi hakea siihenkin genreen.

Toimii mielestäni parhaiten juuri perinteisellä Iron Maiden, Metallica yms. akselilla, mutta soundi kelpaa kyllä muuhunkin. Gainia kun ruuvaa pienemmälle, niin kyllä se perusrokkikin menee, mun mielestä.

Tälle spedulle annan kouluarvosanaksi 10 pistettä, muuta ei voi. Kerrassaan tyytyväinen olen.

Pitemmittä puheitta: Paras säröpedaali hinta/laatusuhteeltaan, minkä olen tähän mennessä tavannut! En koskaan luovu tästä.

En muista mitä itse maksoin tästä (käytetty), mutta uutena ilmeisesti n. 160€ luokkaa.

Kirjoittanut JCM 20.11.2004

            142×125  -  3 kt.


Arvostelu

3,23,23,23,23,2    (4 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Vimpo: Ou jeah, meidän koululla on Shredmaster, uskottavan nimen lisäksi se on kyllä todella pätevä peli. Ostaisin jos tulis käytettynä ShredMACTEP vastaan edullisesti.
zorro: minä sain siitä kytkimen rikki
fiat600: KAI SE NY RIKKI MENEE KUN KUNNOLLA RÄMPPÄÄ!
asaksala: Ostin shredmasterin aikas tuoreeltaan joskus '90-luvulla. Hinta oli muistaakseni jotain karvan alta neljäsataa. Uutena 160? Täh?

Yhteensä 4 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Laitearviot

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti