Muusikoiden.net
12.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

07.11.2004: WoW ExperiencE; JetSROCK-bändikatselmus


Moi!
Oli jälleen aika järisyttää maailmaa! Nyt oli tiukka bändikatselmus edessä. Seitsemän bändiä oli ilmoittanut itsensä mukaan, ja kolme lahjakorttia oli jaossa. Arpa osui niin että meidän soitto paikkamme oli kaikkien muiden orkesterien jälkeen. Minä ja Niko teimme pienen rohkaisupaukun ja lähdimme naantalin kaduille sitä nauttimaan.
Aika kului ja vaihtelevan tasoiset bändit esiintyivät kunnes jäljellä oli enää WoW ExperiencE. Astuimme lavalle ja kiirellisen aikataulun takia aloitimme lähes heti soittamisen. Jotain tuli "onnellisen" aikana spedeiltyä ja perseelleen se sitten meni! En viitsi avaustamme pahemmin kommentoida sillä sen ajatteleminenkin tekee kipeää! No seuraavaksi "Mun kaupunkiin" ihan ok sujuu. Joku vitun molo yläaste proge bändi huutelee meille jotain rivouksia ja alkaa vituttaa. "Pakko päästä pois" menee setistä parhaiten. Taustalauluista tulee tuomareilta kehuja.
Keikka päättyy ja aika saamaton ja pettynyt olo! No kolme bändiä palkitaan ja me olemme yksi niistä! Fiilikset paranee, varsinkin kun proge homot eivät saaneet mitään!!! Hää sitä se liiallinen mulkutus teettää!
Palkinto lämmittää mutta kyllähän keikka olisi voinut paremminkin mennä. Parannettavaa jää Palatsin keikalle runsaasti!
Kersantti: Eemeli "Hans" Tunnettu kalamies!

Kirjoittanut wow experience 07.11.2004


Arvostelu

Artikkelia ei ole vielä arvostellut kukaan.Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

wow experience: Jee, palkinto tuli.
Haruki: Saanen huomauttaa, että abiturienteista koostuneen progebändimme (joka on muuten yhdyssana) käytös yhtyettänne kohtaan loppupeleissä johtui yksinomaan siitä, että soititte lähes 20 minuuttia (tai siltä ainakin tuntui), vaikka aikaraja oli 10-15 minuuttia.
Haruki: Lisäksi yksikään meistä ei ole homoseksuaali tai ei ainakaan vielä tiedosta sitä. Mutta mukavaa, jos palkinnotta jäämisemme sai teille paremman olon. Saanen myös tiedustella mitä tarkoittaa "mulkutus"?
wow experience: Asia kunnossa.
Metal90: Aika mulkkuja ne progebändin tyypit ! Tuollaanen porajaminen on aiva perseestä.Tottakai tollases tilantees kannattaa soittaa niini kauan että järkkärit heittää pois lavalta.Taisitta olla vähä kateellisia...:P
Akahito: Itsekin paikalla olleena ja tilanteen vahvistaneena voin huomauttaa, että kyseisen "progebändin" huutelemat "rivoudet" olivat lähinnä kaksi sanaa: "Ei enää," liittyen jo muutenkin puuduttavan soittonne venymisen yli annetun kymmenen minuutin rajan.
Akahito: Sen olisi vielä sietänytkin jos lopetusbiisi olisi ollut joku lyhyt ja ytimekäs vedätys, mutta kun sitäkin apulantaa venytettiin viidettä minuuttia, olisin itse tehnyt saman ellei kundit olisi hoksanneet ensiksi. Menkää itseenne.
hanhjelm: ei ollut muuten apulantaa.
hanhjelm: Ja myönnän että soittomme varmasti oli tuolloin erittäin puuduttavaa ja muutenkin perseestä, mutta minkäänlainen huutelu kesken toisten keikan ei siltikään ole hyväksyttävää!
hanhjelm: aika raja oli muuten muistaakseni 10-15 minuuttia.
Akahito: Yli se sen rajan kuitenkin meni, eivät progepojat olleet ainoat jotka sen huomasi. Seisoin keskellä yleisöä, ja sieltä suunnasta jos toisesta tuli äkäistä kommenttia soittonne pituudesta.
Akahito: Ja oletko koskaan ollut keikalla jossa joku ei olisi huutanut jotain, suuntaan taikka toiseen? Jos olet, otan osaa sillä mahtoi olla tylsää.
basistivol666: tää oli kyllä aika naurattava

Yhteensä 13 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Bändipäiväkirja

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti