Muusikoiden.net
07.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

25.09.2004: WoW ExperiencE; Naantali, Vapaa-aikatull...


Heipsan lapsukaiset!
On jälleen tullut aika kerrata uusimpia keikkakokemuksiamme.

Saavuimme siis naantaliin.........emme tienneet mistään vittuakaan, mutta fiilikset olivat silti luottavaiset. Tsekattiin siinä kamat kuntoon ja järjestäjät saivat kuulla ainutlaatuisen version hämähämähäkistä Hansun tapaan. Ennen meikäläisiä vetäisi naantalilainen voltage melkoisen komean setin ja muutenkin olivat mukavia poikia.

Sitten astuikin lauteille WoW ExperiencE! Niko esitteli bändin ja kertoi tarinan nimemme synnystä. Keikka käyntiin siis! "Onnellinen" avasi jämäkän settimme, tukka heilui ja Niko karjui kuin kuolemaa tekevä kaniini. "Pakko päästä pois" vedettiin niin helvetin täydelliseti.......niinku kostoksi siitä että se meni viimeksi ihan vitun spedeilyksi! "Mun kaupunkiin" sai myös komean ensiesityksensä. Itse kuorutin biisiä erittäin epävireisellä kitarallani, ammattilaisia ollaan! "Yövahti" oli aika herkkää, kun taas "Alle jään" räimittiin läpi melkoisella vauhdilla. Viimeistään "älä koskaan ikinä" vakuutti kuulijakunnan täysin!

KOVA keikka! Jotain varmasti kertoo se että lava oli märkä rumpalin hiestä, Niklas heitti kuperkeikkaa, Niko hakkasi päätään minun kitaraan ja itse heitin kovaa vittuiluhuumoria.


Hannes kuittaa ja kumartaa!

Kirjoittanut wow experience 26.09.2004

            567×425  -  75 kt.


Arvostelu

Artikkelia ei ole vielä arvostellut kukaan.Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

nikomati: ihanaaihanaa

Yhteensä 1 kommentti. Lisää kommentti!

Artikkelit: Bändipäiväkirja

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti