Muusikoiden.net
12.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

10.07.2004: Matti Nykänen


Kihelmöivässä ja tihkusateisessa illassa JYväskylän satamassa oli odottava tunnelma. Lavan eteen oli kerääntynyt joukko uteliaita todistamaan tuoreen vihkiparin konserttia. Kun illan tähti saapui vaimonsa Mervin kanssa alkoi yleisön joukossa armoton huutomyräkkä ja mäkikotkaa huudettiin yhteen ääneen lavalle.

Avauskappale räjähti ilmoille ja Matti tuli hurmoksellisten aplodien saattelemana lavalle tulkitsemaan V-tyyli kappalettaan. Sanomattakin on selvää että bändin soitto oli konemaisen tarkkaa ja tuntui itse mestarikin olevan kovassa vedossa laulun suhteen. Matti jopa lauloi välillä liikuttamatta suutaan ja pystyi vokaalisuorituksiinsa jopa ilman mikrofonin pitämistä suun edessä. Tunnelma oli niin huumaava että eturivissä alkaneeseen bailaamiseen joutui järjestyksen valvojat puuttumaan. Mutta Matti ei antanut yleisölle armoa. Samurai tykitti siihen malliin että allekirjoittanutkin vain ihmetteli Nykäsen tarmoa ja tenhoa. Tuoreelle vihkiparille Matin kotiyleisö lauloi paljon onnea vaan ja herkisti tähden kyyneliin saakka.

Yleisön houkossa alkoi tilanne riistäytyä käsistä kun tuore aviovaimo Mervi saapui lavalle villitsemään yleisöä kun Matti kiskaisi tuoreimman hittinsä Tää on mun elämää. Kaikkialta yleisön seasta huokui bailaamisen riemu kun oman kylän poika siivitti hyvin alkaneet juhlat korkeampaan potenssiin.

Lyhyehkön setin loppupuolella mäkikotka kutsui vaimonsa jälleen lavalle ja tulkitsi hänelle kappaleen Syli pitäen vaimoaan tulisessa halausotteessa. Yleisö sai mitä halusi kun tuore aviopari suuteli intohimoisesti balladin loppupuolella.

Summa summarum:
Kuten sanoin bändi soitti tiukasti. Matti teki showsta shown. Mervi oli miehensä rinnalla ja sairaalareissusta huolimatta tuli selväksi että Matti on kunnossa.....

Setti:
V-tyyli
Samurai
Vain mäkimies voi tietää sen
Tää on mun elämää
Syli
Moottoritie on kuumaa
Elämä on laiffii
Kingi

Encore: Tää on mun elämää

Kirjoittanut tepu 10.07.2004


Arvostelu

Artikkelia ei ole vielä arvostellut kukaan.Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Kapane: ei tätä oisi enä paremmin voinut sanoa.
absqua: Right on!
mongoloidi: Asiallista.
kimmoke: no niin...
Anonymous-jazz: Bändi soitti konemaisen tarkasti ja rummuista lähti ilman triggereitä rumpukonesoundit :D
osrockers: vitunmoista ihmisten huijausta,äijä vetää nauhalta,bändisoittaa oikeesti!

Yhteensä 6 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Keikkatunnelmat

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti