Muusikoiden.net
12.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

06.02.2004: DR. DOCTOR - Valkeakoski


Club Perry

Jätän kirjoittamatta tälläkertaa auton pakkaamisesta, se kun tehdään joka tapauksessa. Juini hyppäsi kyytiin Eurasta, jossa kävimme kaffella. Simo tuli työtehtävistään (kuulostaa hienolta) Hämeenlinnasta suoraan Valkeakoskelle.

Soitimme ovenavaajalle tuntia ennen kuin saavuimme paikalle. Eli puoli yhdeksäksi. Puoli yhdeksän jälkeen soitimme uudelleen... Sanoi tilauksemme tulevan vasta tunnin päästä. Sehän sopi meille (no, ei!) ja allapäin hajaannuimme odottelemaan paikallisiin ravintoloihin. "Time flies when we are having fun..." Perkele! Kaljanjuonti on välillä pakko keskeyttää roudausta varten. Toki osa meistä osaa roudata tuoppi toisessa kädessä, mutta... Teimme suhteellisen hyvän/sopivan tsekin ja siirryimme odottelemaan aktia. Viihdytimme itseämme jauhamalla kakkaa sekä juomalla olutta hämärässä takahuoneessa. Simo taisi siinä turinoitamme hihitellessään torkahtaa toviksi.

Intro käyntiin, fiilis kattoon. Vedimme ihan hyvin vaikka edellisestä kerrasta on yli kuukausi. Harmi vaan että porukkaa ei ollut enempää. Sillä, kun sali on saatu täyteen, se menee sekaisin. Keikan jälkeen artisti teki taas temput ja meni takahuoneeseen nukkumaan keikan jälkeen. Tuostahan on tulossa jo tapa. Joku pystyy nukkumaan vaikka kiviporan varressa.

Tämä ei tuntunut miltään... Katse viikon päähän. Päätän raporttini täältä tähän.

http://www.dr-doctor.com
"tämä on ote keikkapäiväkirjasta jota julkaistaan sivuillamme..."

Kirjoittanut bassotohtori 17.02.2004


Arvostelu

Artikkelia ei ole vielä arvostellut kukaan.Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Jussi Guitar: En mä muuta tiedä sanoa ku että kyllä teillä on surkee keikkamyyjä:)

Yhteensä 1 kommentti. Lisää kommentti!

Artikkelit: Bändipäiväkirja

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti