Muusikoiden.net
08.08.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

01.09.2019: 360° music video "FEAR" by The Outer Son...


Eilen julkaistu uusi musavideo

https://youtu.be/J4a7kQnI1i8

Hieno projekti on nyt päätöksessä ja lopputulos nähtävissä youtube-kanavallamme!

Muoks.

Koskapa uutena käyttäjänä ei ole tämä foorumi tuttu, niin kiitos kommentista Mindrevolutionille. Kun etsit nopeasti uusia kanavia missä pienen budjetin (iso työ ja lopputulos ) musavideolle voisi saada edes pientä lisähuomiota on kaikki keinot käytössä.

Tämän videon julkaisun ajankohta meni niin tiukille, koskapa meillä oli plääni mainostaa tulevaa lämppäys keikkaamme The Wall- konsertissa Tampereen Pyynikin urheilukentällä. Täällä muusikoiden netissä ei ilmeisesti ole sellaista osiota, jossa voisi oikein mainostamalla mainostaa omia videoita- korjatkaa mua ihmeessä jos olen väärässä.

Mutta joo! Avaan oikein mielelläni tätä projektia. Video on tehty yhteistyönä Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa (TAMK), saimme mukaan upean joukon työlleen omistautuneita tekijöitä, moni täysin ensikertalaisia hommassaan. Bändi antoi alussa täysin vapaat kädet ohjaaja Juhana Sarkille, joka yhdessä Jose Pesun kanssa käsikirjoitti stoorin. Kässärin luettua allekirjoittaneelle nousi tuskanhiki, että mistä tämmöiset ihmiset, joilta vielä moinen onnistuisi ilman ylinäyttelemistä löytyy. Kässäri tuntui todella vaativalta. Kitaristimme Arin sisko näyttelijä Anu Niemi "castasi" porukan samantein ja vain yksi muutos tuli henkilövalintoihin aikataulullisista syistä. Apu oli siis lähempänä kuin saatoimme arvata. Lavastaja Rosa Mukala Milla Lähtevänoja apunaan teki aivan huipputyötä kaksi päivää. Rosa oli onneksemme ollut juuri Ylellä työharjoittelussa ja sai valita sieltä käyttöönsä rekvisiittaa. Sitä kyllä kasattiin myös bändin jäsenten nurkista! Kuvausaikaa näyttelijöiden kanssa oli lopulta 5 tuntia. Tiukkaa teki, mutta tää porukka oli niin huippu hieno, että se siltä onnistui. Oma alun lievä epäusko naurattaa nyt, kun katsoo lopullista kuvaa ja ennenkaikkea lavastusta sekä kaikkien ihmisten panosta. On todella hankalaa antaa muiden tehdä (JUU NOU) ja itse olla "matkustajana" kyydissä. Mutta kun tämä projekti edes ajatuksen tasolla mahdollistui, niin siinä vaiheessa ajattelimme, että nyt kun on ammatti-ihmiset on asialla, pitää luottaa. Omat resurssit eivät riitä/mahdollista edes moista lopputulosta, ja kunnianhimoa - sitä löytyy muiltakin, tätä hommaa tehdään sydämellä! Kesälomat ja muut inhimilliset tekijät viivästyttivät videon valmistumista ja siksikin allekirjoittaneelle puski tuskanhikeä, miten tätä nyt sitten eteenpäin.

Meillä oli klo 21:12 ( ajankohta :D mistä lie? ) myös ennen videon virallista julkaisua livestriimi melkein koko tekijätiimin ja bändin kanssa. Niitä tunnelmia voi tsekata youtube kanavaltamme myös, siellä se pätkä on. Video on täynnä ilakointia ja hyvää mieltä, alkoholilla oli osuutta asiaan...

Kiitos ja kumarrus- toivottavasti edes hieman avasin tätä prosessia.


J.k Tämä on bändiläisen näkökulma videon tekoon, itseltäni ei löydy tietotaitoa avata prosessin yksityiskohtia ja nippelitietoa. Ja kirjoituksesta paistava ilo siitä, että hommat on onnistuneet -aivan varmasti näkyy. Kun kerrankin kohdalle osuu ihmisiä, jotka haluaa vie sun juttua eteenpäin, sitä haluaa hehkuttaa. Jos jotain kehitettävää pitäisi miettiä, sitä meiltä kaikilta tuli jälkikäteen mieleen tietenkin. Se, että stoori imaisi mukaansa jätti hieman 360° kuvakulman hyödyntämisen vähemmälle. "Haamuja" ja yllättäviä juttuja ympäristössä olisi voinut olla enemmänkin. Aikaa kului editoinnissa huomattavan paljon huoneen viimeistelyssä esim. lautaseinät, katto ja kuun kajo ja jälkivalaisu tiettyihin kohtiin huoneessa/ihmisissä. Alunperin katto/seinät olivat siis mustia. Video kuvattiin Tampereella mediapoliksen studiossa kesäkuun alussa.-Nina

Kirjoittanut NinaHoo 01.09.2019

            640×360  -  177 kt.


Arvostelu

1,81,81,81,81,8    (15 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Mindrevolution: Ajatuksena ihan hieno eikä toteutuskaan ole huono mutta tää ei ole mikään artikkeli vaan pelkkä mainos. Suosittelen vaikka kertomaan laajemmin tekoprosessista tai jostain muusta videoon liittyvästä relevantista asiasta jos haluat ettei
Mindrevolution: ihmiset vain paina tuota yhtä tähteä ja poistu.
perhemies: Jos tämän nimi olisi ”kuinka tehdä tarpeeton ja turhan pitkä kiitospuhe” voisi tätä melkein artikkeliksi kutsua, mutta mainos mikä mainos.
NinaHoo: .Niin. Kuten tuolla yllä jo avasin, että ymmärsin tehneeni itselleni uudella foorumilla sitten vääränlaisen postauksen. ”Bändipäiväkirja” oli otsake ja erehdyin ajattelemaan, että tää olisi ok. Kerroin avoimesti myös vaikutteeni postaukseen. Kysyin myös mi
NinaHoo: Kysyin myös missä olisi oikea paikka, jos täällä sellainen on. Mutta mikäli dissaus on mielestäsi oikea tapa, olkoon niin. Jokainenhan voi valita klikkaako vai ei. Jokatapauksessa mukavaa syksyn jatkoa!
perhemies: Ok, rakentavaa kritiikkiä: tässä ei ole mitää tarkempaa juttua itse videon tekemisestä (kuvaus, valaistus, editointi ym.) vaan pelkkää kuka-teki-mitä ja kenen sisko/naapuri/kaima keksi mitä; henkilöitä jotka eivät ulkopuolisille (lukijalle) sano mitään.
perhemies: Sinänsä hyvin kirjoitettu, mutta sisällöltään aika nolla. ”Oli rankkaa, mutta kivaa”. Jeps. Yksityiskohdissa ollaan ympäripyöreitä, mutta miltei koko crew listattu. Jos lukija olisi tekemässä omaa videota, mitä neuvoja hän tästä saa? Mitä opittavaa?
perhemies: Olisi myös ennen tämän julkaisua, tai mikesi
perhemies: *miksei vieläkin, käydä lukemassa osaston aiempia julkaisuja, katsoa minkälaisia juttuja sinne on kirjoitettu ja miten niihin ovat lukijat suhtautuneet. Videon mainostus mielummin someen kuin yrittää naamioida sitä artikkelina ilman sisältöä.
NinaHoo: Kiitos vain kommentista ja ehdotuksista. Kuten sanoin täysin väärä foorumi tuli valituksi, mutta antaa olla täällä, jos joku muu ottaisi onkeensa ettei lähde tälle kirjoituksen tielle yhtä pienin tiedoin. Ehkäpä noilla evästyksillä nyt muutkin osaavat kuin
NinaHoo: kuin itse asennoitua tänne kirjoittamiseen. Ja ylläpidolle vain vinkiksi, että luulisi että tämmöisellä foorumilla voisi olla helposti löydettävissä oman musiikin/videoiden julkaisu paikka, jossa nimenomaan voisi omia töitänsä julkaista.
xatan: Jos tämä ei oo bändipäiväkirjamerkintä, niin mikä sitten? Aika pilkunviilaajaporukkaa tuntuu muusikoiden.netistä löytyvän. Hienoa Nina, että jaksoit kirjoitella noinkin pitkän selvityksen pitkästä videontekoprosessista olkoonkin osittain myös mainos.
petteri m: Ihmeelliset asiat ihmisiä kiusaavatkin. En kyllä katso NinaHoon tehneen yhtään mitään väärin kun tuollaisen jutun postasi. Nyt sitten veivataan oliko juttu artikkeli vai mainos vai mikä se nyt oli. Artikkelit -osiossa on nähty vuosien varrella kaikenlaisia
petteri m: juttuja milloin mistäkin aiheesta ja aina joku kiukuttelee kun se ei miellyttänykään itseä.
petteri m: Pitääkö sitä aina olla niin poliisia joka asiassa, ihan riittävän kurinalaisesti m.net mielestäni toimii vaikka artikkeleihin postattaisiinkin uuden tulokkaan toimesta kiitoksia yhteistyökumppaneille projektin jälkeen. Ei maailma kaadu tähän.
petteri m: Kyllä tuo minusta artikkelit -osioon ihan hyvin soveltui.
abassimo: Aina ku tälle sivostolle kirjottaa, nii on suuri mahollisuus, että M.netis puristipatut iskee kiinni. Milloin vaa vittuilaakseen, kun omassa elämässä ei oo tarpeeks sisältöö tai sitte jostain muusta tuntemattomasta syystä. Anyways hyvä video!
NinaHoo: Tattista komppauksesta kaikille asianosaisille! Joka asiassahan se on niin ettei sovi pirtaan tai partaan- miten se meni!

Yhteensä 18 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Bändipäiväkirja

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti