Muusikoiden.net
12.07.2020
Musamaailma.fi - Soittimia rock-asenteella 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

10.02.2004: KRAFTWERK NON MOUSIKE 6.2.2003


Ihme ettei tänne ole ilmestynyt yhtään keikka-arviota Kraftwerkin konsertista.
Ois hauska kuulla muiden paikalla olleiden mielipiteitä. Joskin tietenkin on selvää, että jos on maksanut konsertista 38 ecua, ei voi täysin teilata kokemaansa. Yleensähän arviot ovat ylitseampuvia.
Kuitenkin voi nauttia musiikista ja olla siitä huolimatta kriittinen. Itse asiassa vitutti, kun sanottiin, että Kraftwerk lopettaa klo 10.00 mennessä konsertin, joten tulipa lähettyä ennen huipennusta pois.
Konsertti oli jostain syystä myöhässä ja itse asiassa olin itsekin lähdössä DJ-keikalle, oli vähän pakko lähteä !
You can´t do that on stage anymore on lause joka tulee mieleen eräästä toisesta yhtyeestä, joka esiintyi Vanhalla jäähallilla 1987. Soittiko Kraftwerk livenä ? Oliko mokat (kaiuttimien särinät, lauluvokaalien puuttuminen) tahallisesti aiheutettuja?
Onko sillä väliä ? Ainakin bassosaundi oli kunnossa. Koko halli tuntui tärisevän. Ilman korvatulppia olisin todennäköisesti saanut kuulovamman.
Itse pidän Kraftwerkin biiseistä, harrastan itsekin teknoilua, olen sitäpaitsi diggailut Kraftwerkiä jo vuodesta 1977. Kraftwerk on mielestäni eurooppalainen juttu ja siksi kannatettava tiettyyn rajaan asti.
Se on enemmänkin musiikkifilosofiaa kuin musiikin alkuperäistä tarkoitusperää eli runollista tanssia.
Olisipa hauska saada suomeen myös muita alan pioneereja (esim Tangerine Dream, Franco Battiato)

Kirjoittanut maenjori 10.02.2004


Arvostelu

Artikkelia ei ole vielä arvostellut kukaan.Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

loucious lou: Olin paikalla ja täytyypä sanoa että pettymys oli.huonosti organisoitu, saundit epäbalanssissa, visuaalinen puoli oli "vasurilla" kasattu...ihmettelen tuota pakkokehumissyndroomaa mitä eräät instituutiot ja henkilöt harrastavat. Äijät vaan tullet vanhoiksi
qso: Yksi parhaista keikoista missä olen ollut. Soundit tärisyttivät koko hallia. Ei voi ainakaan haukkua ettei olisi saanut rahoille vastinetta. Ralf Hütteria lukuunottamatta koko poppoo ei paljoa liikkunut, mutta yllättävän paljon livenä vaikutti tulevan.

Yhteensä 2 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Keikkatunnelmat

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti