Muusikoiden.net
07.08.2022
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

18.03.2018: The Nirvana Experience


Kultsan ovella lippun tarkastaja oli aika kärkäästi opastamassa suoraan narikkaan kautta. Vähän hämmästelin kyseistä rotsin jättämisen pakkopullaa? Eikö tästä tosin ole jo päästy Kultsalla selvyyteen että narikkaan ei tarvi jättää ja plus maksaa mitään? Narikkaan päästessäni kuulin nuorimmilta, että ei tarvitse jättää ja eikä edes maksaa mitään eteispalvelu suoritetta. Josta olin otettu, kiva et löytyy jo uutta näkökannan omaavia, säntillisiä ja hyvään asiakaspalveluun perehtyneitä. Extra pojot saaden siis paikka ja eikä latistaen tunnelmaa.

Aloitus ennen kyseisen tribuutti kokoonpanon nuosua lavalle saatiin ihastella kyseinen dokkari koskien Kurtia, montage of heck. Saavuin just ja just kun dokkari oli pyörähtänyt keloille pyörimään muutaman minuutin myöhässä. Tarjoilu oli hyvin hoidettu kyseisen dokkarin ja keikan ajan. Järkkäri oli huomioinut hyvin tilanteen laadun ja panostanut tähän.

Bändin astellessa lavalle oli fiilis jo odottava..Ensimmäinen biisi vyöry voimmakkaana tunnepalona. Laulaja kitaristi kyllä lunasti omalla olemuksellaan ja paneutumisellaan purevasti biiseihin. Hieman kumminkaan en päässyt ihan tajuaamaan kyseistä `Something In The Way` biisin huipentumaa fuusio-rocka-billy osioon, joka vähän raasti omituisella Brittipoppi tyyliin nojautuen. Särähtäen jo aika ajottain avaruuspopin puolta minne ikinä siivet kannattelevat?! (Hei, olemmekohan edes punk keikalla? Oliks tä sit Nirvanan biisi ees?) Musta on hienoa, että osataan tehdä jokin c-osio kipaleeseen ja toteuttaa se kokonaisuutta tukien. Mutta tämä toi pienen miinuksen ylle.

Itse Channingin ilmestyminen lavalle kannujen taakse ensimmäisen vierailun ajaksi, aloittaen kipaleen `School` ja joka lunasti kyllä taivaallisen Nirvallisen hymiön. Toisen vierailun aikana 2 h setillisen Nirvanan biisien lomassa ei menettänyt hohdokkuutta. Lyöden tarkasti missaamatta yhtään iskua biisien aikana. Huomaten miten on mies ollut paikallaan tuolloin kyseisessä bändissä!

-Itse hieman jäin jokseenkin miettimään asian tiimoilta että onko tribuutti bändit ihan sitten mun juttu. Kumminkin meni niin ihon alle skidinä ollessa Nirvana, että se oli hieman jo verissä jokapäiväisessä tehokuuntelussa. Kukaan ei koskaan tule paikkaamaan Kurtia ja pieni sydämen osuus kuulu yhä hänelle. I Rest My Case Here! Long Live Nirvana!

Aneurysm & School, Drain You & You Know You're Right korkattu ja fiilistelty kybällä. Itse annan kyllä hetkelle sen *****. Varasti hyvin omat ajatukset siitä normaalista elämän koukeroista hetkeksi, fiilistellessä bändiä.

Kirjoittanut tmt-wolf 19.03.2018

            3968×2976  -  1184 kt.


Arvostelu

1,91,91,91,91,9    (17 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Subutex_Willer: Ihanko itse tämän kirjoitit? Vai auttoiko joku vaikeimpien sanojen kanssa?
tmt-wolf: Subutex_Willer..Jopas on väsynyttä läppää kommentoinnin puolelta, mutta annetaan kaikkien kukkien kukkia. =)
Subutex_Willer: Ei suinkaan ole väsynyttä, vaan hyvin aiheellista. Kannattaako sinun edes kirjoittaa mitään julkisesti näkyvää tekstiä, kun kirjoitustaito on lapsen tasolla?
Valtteri K: Tajuttoman raskaasti luettavaa tekstiä.

Yhteensä 4 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Keikkatunnelmat

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti