Muusikoiden.net
07.08.2022
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

30.06.2017: TUSKA EKA 20V KEKKERIT & KATTAUS (OSA2)


Suiciadal Tendecies (@Radio Rock Stage) kuulosti ihan groovaavan ja hypähti aaltojen messiin räjähtävällä voimallaan. Itse hieman tuli viivähdettyä muutaman biisin ajan ja tuntui liian pliisulta iltaa kohden tarjonnaksi ja tunsin janoavani lisää tilanteeseen sopivaa rankempaa vaihtoehtoa.

->Babtism, Barathum & Mayhem tuntui olevan sitä koulukuntaa mitä itse en liioimmin tule kuuntelemaan!
Itse se kylmyys ja ruotokurkku suussa oleva ulosanti ei nappaa. Ehkä vika on todellakin kuuliassa
Se routainen käden puristus ei iske ja tee minulle sitä vaikutusta.

Trap Them (@Inferno Stage) sai jokseenkin ajatusta potkinnasta eteenpäin mutta en oikein syttynyt kyseisestä poppoosta ainakaan tällä kertaa. Missasin sitten kokonaisuudessaan keikan muutamaan biisiin tuudittautuen näidenkin kohdalla.

Devin Townsend Project (@Radio Rock Stage) oli ripauksen tarmoa ja sen armollista hulluuden keskiössä. Hienosti Devin otti yleisönsä muun kokoonpanossa olleiden tukemana. Tuntui kun ripaus magiaa olisi tipahdellut pölynä keikka yleisön ympärille. *Young Strapping Lad bändi oli se aikoinaan, joka sai minut kiinnostumaan kyseisestä artistista. Se jykevä polkukoneisto joka rytmillisesti sahaa minkäkin nuotin kahtia ja heittäen liuokseen lisää bensaa, jotta liekit olisivat taattu. Opiskelu aikojen helmiä yksi niistä, kun mistään ja missään ei oltu. Ja ajat tuolloin opiskellessa olivat kyllä sillä tavalla ankeeta aikaa. MusicTelevision MTV SuperRockille kiitos ja kumarrus tämän illan emännöijälle Julialle! KIPPIS! *

-Näihin alustuksiin ei tarvinnut likaa hakea ja astetta syvällisempi kokonaisuus kyseisen miehen kohdalla onnistuneesti oli ilmentymänä. Kuten itse artisti itse tokaisi keikan aikana. Ja yritän kiteyttää tämän sana muodollisesti, miten itse sain ajatuksesta kiinni. Taannoin itsekriittisyys oli nuorempana in, mitä voisi tehdä ja mikä on cool. Nyt vanhempana ei voisi kiinnostaa tippaakaan mitä muut ovat mieltä, ajatus siitä minähän teen mitä mua huvittaa, ilman minkäänlaisia paineita ja ennakko-odotuksia. Onnellisessa asemassa on siis kyseinen artisti asian tiimoilta ja miehen karisma puri ja säkenöi. Mimmin välillä tullen vokaaleihin tuomaan lisäväriä tukemaan Devinin ja kumppaneiden settiä. Illan kohokohta oli taattu! -AH!

Kirjoittanut tmt-wolf 03.07.2017

            512×384  -  80 kt.


Arvostelu

1,01,01,01,01,0    (11 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Ei kommentteja. Lisää kommentti!

Artikkelit: Keikkatunnelmat

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti