Muusikoiden.net
07.08.2022
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

20.11.2017: TUSKA Eka 20v kekkerit & kattaus (osa1)


Tottumista vaatii siis tämä aikarajoitus kyseisen sivuston, joka potkaisee munille laatiessa pientä festari kokemukseen pohjautuvaa aatoksia. -Ei hyvä!
Tiukkaa tiukempi saapuminen kyseiselle alueelle veti sen toteamisen heti kärkeen, että tuli missattua kyseinen HUORA (laulu- & soitinyhtye HUORA). Tämä siis ensimmäisenä tuskastelun merkeissä. Juurikin kiireellisen opiskelujen kiroamana juosten pelipaikoille, juuri ja juuri ennättäen. Käyn steekkaamas kyseisen aktin vielä tulevana! Toivottavasti oli hyvä keikka!
-> BROTHER FIRETRIBE Empun johdolla päälavan tuntumassa oli onnistunut veto. Tosin itse kyseinen musiikki ei nyt tyylilajina kolissut tunteisiin tällä kertaa ja fiilistely jäädeen lyhyeen pariin biisin toteamiseen. Ja joten tallustelin todellakin jo näkemään seuraavaa aloittelavaa pumpun aktia Infernon Stagen kuuman kattilan kiehumispistettä kosketellen KOHTI TUHOA bändin sanelemana. HC-PUNK-METAL asennetta todistellen, mimmin ehdottaman ärjymisen puolelta tämä todellakin toimi. Juurikin tämän pumpun asemasta sain kyseisen turhautumisen revittyä rinnastani ahdistamasta ja tämän päätyen pirun kanssa lauteille heittämään täten löylyä kiukaalle. Uusi bändituttavuus ja tulee varmasti seurattua jatkoa ajatellen.
-> ANNEKE VAN GIERSBERGENS VUUR (@VÄKEVÄ TentStage) oli iloinen ylläri puskista, että näinkin hyvin metalli kolisi tunteella vyöryen kuin mikäkin leimahteleva tulipallo. Mimmin kantava voima vokaaleissa, sai erillisiä tunne värinöitä, ja bändin intensiivisyys todellakin puri. Tuli stekattua kyseinen keikka loppuun ihan mielenkiinnolla. Uusi seurattava bändi tullen tehostekkaus listoille jonon jatkoksi.
->WINTERSUNin ennen nousua päälavalle (@Radio Rock Stage) eksyin fiilistelemään RATFACE (@InfernoStage) pumpun vetoa. Hieman lisää sitä jytinää ja tuntui ettei oikein auennut kyseinen juurikaan sen enemmälti keikan aikana itselle. Hieman ehdin jo unohtaa kyseisen bändin vaikutuksen ja sekä olemassa olon. Mutta onneksi youtube on keksitty ja jälkifiilistelyn asemasta täytyy myöntää, että suomalaiseksi hyvä kokonaisuus. Tyylilleen omistautunutta ja itse laulaja oli maastokuvioihin hellehousuihin somistautunut, kuten itse uuden tuttavuuden omaava keikka kokemusta kartuttava. Ilmeisemmin itse laulaja kiinnitti ennen keikkaa kyseisiin housuihin huomioita tepastellen stagen uumeniin? Saman näköisen kundin näin tuolloin kohdatessa pudistellen hieman päätään nähdessäni minut. Noh, nä mun maastokuviohellehousut on mun äipän tekemät! Pakko lohkaisu heti kärkeen.
WINTERSUNin akti jäi hieman lyhyelle fiilistelylle, kun hieman tuli vielä kierreltyä festari alueetta myöskin kokonaisuudessaan, ottaen koppia tästä. Huomaten sen oleellisen, että jos hieman saman tyylisuunnan omaavia genrejä musikillisesti on niin jokseenkin saa tietyn mittarin täyteen. Ei kykene ottamaan vastaan enää hieman samaa tyylilajia edustajan bändiä fiilistelyn alle.
BRUJERIA (@Väkeva Tent Stage) todellakin oli kanssa hyvä yllätys ansioituneen matkan varrelle. Kirjaviin naamioihin somistautuneet Méxicon alueelta rantautuvien saattue joka pitää takuu varmasti otteeseen viidakko sapeliaan. Trumpin vastainen mielenilmausta pitäen silmällä. Mimmikin vierailevana tähtenä teki vaikutuksen korina räyhäämis äänellään ajoittain vierailessa setin aikana kahden könsikkään miehen hoitaessa pääsääntöisesti vokaleita. Basisti, kitaristi ja rumpali piti hyvin hallussa kokonaisuutta ja tuntui kuin saha olisi uponnut luihin iloisestiStirp, Stirp.Vanhaliiton bändi ja uusi tuttavuus minulle josta positiivisesti yllättynyt.

p.s. Päivämäärä on sit virheellinen tämän jälkimäisen korjauksen puolin koskien bänikattausta. Tähän en saa enää muutoksia aikaan. Sorry! =)

Kirjoittanut tmt-wolf 01.07.2017

            528×365  -  78 kt.


Arvostelu

1,21,21,21,21,2    (8 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

rockpoju: se on Brother firetribe :D tai näi luulisin ei borher.
tmt-wolf: HAhahah! Tais ne niin vissiin olla...Kiitokset heitosta! =)

Yhteensä 2 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Keikkatunnelmat

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti