Muusikoiden.net
12.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

03.12.2003: L-60 Semifinalissa


Uudehkon bändin levynjulkkarikeikkaa Semifinalissa olin odottanut jo jokusen viikon verran - siitä lähtien kun kuulin keikasta. Keikka täytti odotukseni täysin, paitsi yleisön osalta.

Ensin soittaneesta Deep Insightistä kuulin vain viimeiset tahdit, saavuin keikalle sen verran myöhään. L-60 aloitti siinä hieman ilta yhdentoista jälkeen ja soitti yhdeksän biisiä, kaikki tyyliltään lähinnä rockia.

Bändin soittajat ovat tuttuja myös gospel-piireissä sekä Juha Tapion bändistä, joten esittelyt tehtiin "mitä silmät ei nää"-tyylillä ja artisteilta toivottiin Taisteluni-biisiä. Sitä ei ohjelmistosta löytynyt, mutta onneksi monta muuta loistavaa kappaletta.

L-60 soitti erittäin hyvin, vaikka yleisö ei sitä suuresti osoittanutkaan - risuja yleisölle!! Soundi oli kohdallaan, vaikka laulumikki kierteli aina aika ajoin hieman. Miksaaja hoiti työnsä ammattimaisesti (hyvä Sami) ja bändi kuulosti varmalta ja vaikuttavalta.

Musiikki oli rock-tyylistä, vaikka siellä sun täällä huomasi vaikutusten tulevan myös muista musiikkityyleistä. Kappaleet olivat mielenkiintoisia, vaihtelevat tahtilajit ja yllättävätkin kohdat pitivät mielen virkeänä koko keikan ajan.

Keikan jälkeen olivat uudet levyt vielä myynnissä, mutta suuri osa porukasta ikävä kyllä valui heti ulos. Kaikesta huolimatta keikka oli hyvin hoidettu ja bändi soitti hienoa musiikkia. Tiistai-illan elämyslistaan liittyi jälleen yksi hieno keikka, kiitos siitä L-60!

Kirjoittanut teknikkokisu 03.12.2003


Arvostelu

Artikkelia ei ole vielä arvostellut kukaan.Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Jimi Henri: Joo, tosiaan yleisö oli jäässä. L-60 veti keikan varmasti ja varsinkin kitaristin saundit oli kohdallaan.
teknikkokisu: Niin oli, yleisölle pitkä miinus. Mutta soittajat onneksi osaavat asiansa!

Yhteensä 2 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Keikkatunnelmat

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti