Muusikoiden.net
20.01.2019
Yli 300 sivua parasta musakamaa 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

03.12.2003: Korg DT-10 digitaali viritin


Erittäin hyvä viritin täytyy sanoa, joskin hieman turhan kallis. Mutta Riffiä mukaillen, vire on hyvä efekti! Kyseessä siis digitaaliviritin, pedaalimallinen.

Toiminta: jalka kytkimesta päälle ja samalla, jos haluaa mykistetään lähtö (ByPass). Jottei muiden tarvitse kuunnella viritystä. Jos taas haluaa, on myös mykistämätön lähtö (Output), josta signaali lähtee kokoajan ulos virittimen toimintatilasta huolimatta.

Tarkkuus riittää intonaation säätöön. Näyttö pelaa ja sen näkee varmasti vaikka säkkipimeässä. Keskimmäinen ledi, joka ilmaisee oikean vireen, on vihreä muut ledit punaisia. Joten viritys onnistuu vaikka koko efektiä tai sen taulukkoja ei näe, kunhan ledit vain näkee. Ei väritä ääntä ollessaan efekti lenkissä koko ajan mukana. Nappaa oikean sävelen erittäin nopeasti näytölle, käyttö erittäin jouhevaa. Pariston vaihtoon ei tarvita työkaluja, pohjassa on pikku lokero paristolle ja sen saa auki pelkillä sormilla. Kotelo on tukevantuntuista harjattua (tyylikäs!) alumiinia ja kestää varmaan melkoista menoa. Jalkakytkin pelaa ilmeisesti mikrokytkimellä, joten mitään erityistä naksausta ei tunnu (pikku miinus) mutta sen kyllä näkee heti kun viritin menee päälle sillä siihen tosiaan syttyy ne valot.

* * * * * Suosittelen!

Kirjoittanut MarkoA 03.12.2003

            283×232  -  28 kt.


Arvostelu

3,23,23,23,23,2    (5 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

MarkoA: Ostettu Raahen Musiikista, 90?
spoons: Näin on näppylät! Se on hyvä peli, jos kohta kallis....
El Magneto: Onko jotain erityistä syytä ostaa juuri tämä viritin eikä esim. jotain halvempaa versiota? Mistä tässä virittimessä pidät eniten?
MarkoA: Vastataan nyt, vaikka kysymys on varmaan jo vanha. Eli syy juuri tämän ostamiseen (eikä halvemman) oli tuo kätevä käytettävyys, esim reeneissä biisien välillä. Toisten ei tarvi sitä herkkua kuunnella ;) sekä juuri tuo riittävä tarkkuus.
Hirvi: Kiva kuulla, että kytkimestä ei kuulu naksahdusta, mä en nimittäin tykkää sellaisista. Nyt on tuleva viritinhankinta varmistunut.
Gibson_SG: Erinomainen arvostelu nille, jotka ettii hyvin tiivistettyjä tekstejä

Yhteensä 6 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Laitearviot

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti