Muusikoiden.net
12.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

22.02.2016: Bänditoiminta lähtee käyntiin


Tänä vuonna olen joutunut miettimään kokoaisin Tuura-yhtyeen uudelleen mutta saatan julkaista vanhalla kokoonpanolla ekan pitkäsoittolevyn omakustanteena. Lisäksi olen miettinyt kitaristin, basistin ja laulajan hommaamista mutta levyllä saattaakin olla kolme laulajaa. Tuura-yhtyeen kanssa keikkoja ei varmaan vielä vedetä ellei sitten duona. Mutta voihan Tuura olla jopa virtuaalibändi. Tuura-yhtyeen ekat demot tein suuremmaksi osaksi yksin mutta nyt toivon että kaikki etenee suunnitelmien mukaan.

Samaa toivon Einestein-kollektiivin kohdalla tosin en ole varma tullaanko Einestein-kollektiivin kanssa vetämään keikkoja mutta ainakin toiveena on pitkäsoittolevyn tekeminen sekä ekat keikat Etelä-Savossa.

Lisäksi olen suunnitellut kahden kaverin uutta rockprojektia ja olisi kiva päästä keikoille yhtyeen kanssa. Myös levynteko on mahdollista.

Olen mukana myös yhdessä e-bändiprojektissa ja lisäksi saatan liittyä kahteen muuhun bändiprojektiin studiomuusikoksi sekä studiovelhoksi.

Kirjoittanut TomiA. 22.02.2016


Arvostelu

1,41,41,41,41,4    (30 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

e_lappalainen: Neroutta
BHGB: Melkoinen aivoriihi mitä ilmeisimmin siis käynnissä. Kiitos että jaoit tämän kanssamme.
vesinorsu: Vuorineuvos Tuura?
tomugorba: Studiovelho mainittu!!! ehdottomasti 2 tähteä
TomiA.: Tuura on muuten vaan keskitty nimi ekalle bändiprojektille! Olen muuten löytänyt muutaman yhteistyökumppanin Tuuran tulevalle EP:lle

Yhteensä 5 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Bändipäiväkirja

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti