Muusikoiden.net
14.07.2024
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

19.11.2003: Tiktak Järvenpäässä


Ja arvatkaa kuka taas asialla. Että semmosta. Ei se keikoillakäynti ole lainkaan rankkaa. Kotona olin joskus vähän kahden jälkeen, vaikka muutaman kilometrin päässä asunkin. Uni ei tullut kuin vasta puolen neljän aikaan. Ja seitsemältä ylös, töihin. Kotiin tultuani otinkin sitten tirsat, 17.00-20.30.

Itse keikasta: Liika suunnitelmallisuus ja samojen kuvioiden toisto häiritsee. Uusi albumi on ollut pihalla jo monta päivää ja biisejäkin on varmasti hiottu treenikämpällä, himassa ja vessaistunnoilla, mutta harmillisen (lue:liian) vähän on uusia kappaleita upotettu settiin. Keikan alku nyt vielä menee, mutta eniten häiritsee encore. Kyllähän "Jää" ja "Kids" on hyviä biisejä, mutta... Yllätysmomentti virkistäisi!

"Mä haluun hengittää" toimi tasan niin hyvin, tai ehkä paremminkin, kuin kuvittelin. "Heilutaan" rullasi alkusössäyksien jälkeen mainiosti. Eturivi oli tavallaan huono paikka soundillisesti ja sisällöllisesti, kun Petran laulua ei kuulunut melkein ollenkaan ja Empun kitarat menivät kilometrin verran eri suunnasta ohi. Koskettimet kuului ihan yhtä paljon kuin ennenkin, eli koko bändin tahkotessa ne peittyvät melkein kokonaan. Sijoittumisessamme oli plussaakin, toisaalta. Noora oli tasanprikulleenjämptisti kohdalla ja stemmat kuuluivat hyvin (välihuomautus : huomasin laulavani Nooran mukana stemmoja, vänkää). Ja oha se nätti tyttö, menin ihan sekaisin kun hän silmihini muutaman kerran katsekontaktin otti. Samoten Petra. Jauts. Bändi näytti muutenkin jotenkin erityisen hyvältä eilen.

Vanhat biisit meni selkeällä rutiinilla, vaikka taasen vähän kämmenneltiin. Tunnelmassa ei ollut valittamista, paitsi meikäläisen persettä keikan loppupuolen ajan rynkyttänyt äijä sekä idioottimainen crowdsurffaaja, joka melkein repi valot irti katosta. Sai pelätä.

Ja oltiin muuten ekana paikalla kaverin kanssa. Nyt päättämään, mille keikalle menisi seuraavaksi. Nivala... Ei. Haapajärvi... Ei. Tavastia... Pitää harkita.

Kirjoittanut Toveri 20.11.2003


Arvostelu

Artikkelia ei ole vielä arvostellut kukaan.Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Nimismies: Hyvä juttu. Suosittelen ettet todellakaan tule Nivalaan. Syyn voit lukea minun keikkajutustani.

Yhteensä 1 kommentti. Lisää kommentti!

Artikkelit: Keikkatunnelmat

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle