Muusikoiden.net
20.10.2017
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

29.09.2014: Guitar Craft – kitaransoittamisen ...JUTTU ON TÄLLÄ HETKELLÄ POISTETTU, KOSKA SE ON ARVIOITAVANA JULKAISTAVAKSI ERÄÄSSÄ ALAN LEHDESSÄ. MIKÄLI JUTTU JULKAISTAAN, SE EI VOI ENÄÄ PALATA SAATAVILLE TÄNNE MUUSIKOIDEN.NETTIIN.

Kirjoittanut toni.honkala 05.06.2014


Arvostelu

3,03,03,03,03,0    (15 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

G-Raptor: Aivan huikea artikkeli aineistoluetteloineen. Kiitos!!!
petteri m: Hyvin, hyvin kiinnostavaa.
barclay: Ampukaa minua vaikka jalkaan ja vyörykööt paskamyrsky päälleni, mutta pakko antaa kriittistä palautetta. Äärimmäisen pitkäveteinen ja vaikeaselkoinen teksti. En edes ymmärtänyt että mistä tämä kertoo ja miten artikkeli liittyy kitaransoiton oppimiseen.
barclay: Jos jokaiselle kitaransoiton oppimisesta kiinnostuneelle lyötäisiin eteen "Kitaransoittamisen tie" artikkeli, niin kauankohan kiinnostus kestäisi? Väittäisin että kitaraa on helpompi oppia soittamaan kuin ymmärtämään tämän tekstin tarkoitusta.
barclay: Tietysti mulla voi olla jotain vikaa päässäkin luetunymmärtämisen suhteen, mutta en ole sitä vain aiemmin huomannut..
medsta: Hyvähyvä!
toni.honkala: barclay: Kiitos rakentavista kommenteista. Artikkeli ei ole suunnattu ihan aloittelijoille, joskin esim. itse osallistumallani Guitar Craft -kurssilla oli mukana aloittelija, joka nimenomaan halusi opiskella kitaraa Guitar Craft -tyyppisesti.
toni.honkala: barclay: Kitaransoittoa voi opiskella monella tavalla. Kitaraa voi soittaa monella tavalla. Onneksi. Soittamisessa, instrumentin "hallinnassa" ja muusikoksi kasvamisessa ylipäätään tuskin kukaan tulee koskaan valmiiksi.
Kaitsu_69: Harmi etten ehtinyt lukemaan kun oli niin monenmoista kommenttia. Voipi olla hyvä tai sitten ei, vähän niinkuin Rocksmith itselle...ei voisi vähempää kiinnostaa. Tai vaikkapa parijooga jollein helkutin uusioperheille, jonka vetäjät ovat käyneet kurssin...
Kaitsu_69: jossa opetellaan miten uusioperheissä sitä parisuhdetta rakennetaan...en voisi kuvitellakaan osallistuvani :D
Kaitsu_69: nimimerkillä "annetaanpa munan opettaa kana nussimaan"

Yhteensä 11 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Soittaminen

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2017, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti