Muusikoiden.net
20.01.2019
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

03.06.2014: Hughes & Kettner Tubemeister 36


Ostin tuollaisen äskettäin ja olen yhden ehtoon soitellut sitä H&K:n SC412 kaapin läpi, verrokkeina käytin H&K Matrix 100 nuppia, sekä Diezel Einstein 100W nuppia.

Ominaisuuksista en viitsi sen koommin puhua, ne voi tsekata täältä:
http://hughes-and-kettner.com/products/tubemeister/tubemeister-36/

Clean saundi on oikein putkimainen ja headroomia tuntuu olevan ihan yhtälailla kun jossain 50W vehkeissä. kotona en ihan niin kovalle viitsinyt vääntää että olis varsinaisesti säröytynyt, isommassa kopissa onnistunee tuokin hyvin.

Crunch kanava on hieman ohuen kuuloinen, toki selkeä ja johonkin kitaraan ja soittotyyliin sopiva tuokin. Omaa korvaa ei oikein miellytä.
Edit: Nyt kun on päässyt treeniksellä ja keikalla soittaan, niin tuo kanava aukeaa vasta kovemmalla volumella, kuulostaa silloin kyllä hyvältä!

Lead kanavalla on muhkeaa säröä sitten tarjolla laidasta laitaan, toki se pehmein crunch sieltäkin puuttuu, mutta raskaampaan rokkiin/heviin löytyy kyllä äänet. Särö on aivan tapissaankin vielä putkimainen ja melko avoin.

Edit: Reverbi on aivan käyttökelpoinen ja takana olevaan säätöpotikkaan ei juuri tarvitse koskea, vaimentaa reverbiä sopivasti kun vaihtaa kanavaa cleanilta säröille.

Ostin vermeen käytettynä ja toki etuasteputket on jo vaihdettu, joten en tiedä miltä tuo kuulostaa alkuperäisillä rööreillä.

Yhteenvetona voisi sanoa:
Kokoisekseen ja hintaisekseen aivan mahtava peli.

Ääntä riittää ainakin perus keikkasettiin ja jos enemmän vaaditaan niin yleensä silloin on vehkeet jo mikitetty.

Miinuksina on tuo yksi ainoa kaappilähtö ja hieman vaisu crunch kanava. Muuten on kyllä hintansa väärti kapine.

Kirjoittanut blackslide 03.06.2014

            800×600  -  36 kt.


Arvostelu

3,03,03,03,03,0    (3 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

jleachim: Itse ajan 1x12" ulkosessa avoimessa kaapissa olevan wgs blackhawk alnicon kanssa samaa vermettä ja kyllä soi. Tidella monipuolinen peli moneen musatyyliin ja nielee pedaaleita todella hyvin.
blackslide: Nyt kun on ensimmäinen ulkoilmakeikka takana, niin täytyy sanoa että kyllä tuon SC 412A kaapin läpi soi makeasti kun saa avata urkua vähän isommalle... Crunch kanavakin heräsi eloon, jostain syystä tuo crunch toimii vaan kunnon volalla :)

Yhteensä 2 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Laitearviot

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti