Muusikoiden.net
08.08.2022
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

29.04.2014: Jojo Mayer Perfect Balance


Jojo Mayerin ideoiden mukaan kehitetty bassorummun pedaali oli nettiselailun perusteella tehty pakko-ostos. Niin mielenkiintoiselta se vaikutti.

Hihnaveto, kevyt rakenne ja nerokas kiinnitys-/nippuunlaittosysteemi ovat pedaalin selkeitä plussia. Säädettävää on vähän: Nuijan varren kulma ja lyöntikorkeus sekä jousen kireys katsotaan olevan riittävät säädöt. Ja niin ne ovatkin. Omalle jalalle pedaali kävi heti ensimmäisen säätösession jälkeen. Pedaali seuraa jalkaa hyvin, on herkkä ja muutaman minuutin jälkeen en osannut kaivata mitään lisää. Voi olla, että raskaampaan pedaaliin tottuneella ja nuijan hautaavalle rumpalille tämä on liian herkkä peli.

Kuvissa verrokkina on Sonor Signature. Siinä voi säätää edellä mainittujen säätöjen lisäksi jalkapöydän kulmaa ja pedaalin rungon korkeutta. Pedaali on hienosti rakennettu ja edelleen täysin uutta vastaavassa kunnossa huolimatta yli kolmenkymmenen vuoden iästä. Samalla hinnalla saa K-Raudasta skootterin, kuin mitä tämä aikoinaan maksoi. Jojo PBP tuntuu kuitenkin mukavammalta ja noin 250 euron hinta on aivan linjassa laadun kanssa. Mukaan tulee pikkuinen kuljetuspussi ja säätöavain.

Pedaalin kotisivut: http://www.jojopedal.com/

Kirjoittanut hollmi-5 29.04.2014

            810×1080  -  384 kt.

1440×1080  -  598 kt.

810×1080  -  359 kt.


Arvostelu

2,42,42,42,42,4    (12 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

marktark: Voiko Jojossa säätää jalkapöydän kulmaa hihnan kiinnityspistettä muuttamalla ?
hollmi-5: En ole tutkinut asiaa, mutta näyttäisi olevan vain yksi kiinnityskohta. Toki hihnan pituutta voi säätää lyhentämällä sitä ja kiinnittämällä uudelleen, jolloin kulma jyrkkenee.

Yhteensä 2 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Laitearviot

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti