Muusikoiden.net
07.08.2022
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

09.09.2013: PARADISE LOST/ HKI NOSTURI


25v vuotis kiertue oli sittemmin saapunut suomeen maille ja antamaan sen tutinan että soinnut kävisivät kuulijalle henkeä salpaavasti. Isomman ojennuksen bändin viime aikainen tuotos `Tragic Idol` jytisee levyllä. Tiukasti itse bändi teki tehtäväänsä soittamisellaan mutta ikäväkseni täytyy myöntää laulajan Nick Holmes olevan hieman hakoteillä äänensä riitävyyden ja runsautensa välillä? Oliko sittemmin jo lian iso pala nieltäväksi? Laulu äänen jääminen jyrisevän taustabändin voimasta liialti taka alalle. Mies yritti korjata tätä kyseistä asiaa kohdilleen keikan aikana painaen jotain kytkentöjä päälle ja säätäen asetuksia jollain tapaa uusiksi. `As I Die` biisin aikana olin jo kivunnut yläkertaan tilaamani tuopin ääreen ja biisi kalskahti korvaan ei mieluisasti. Tämä biisi pitäisi olla laulajan heiniä, kun jo klassikoksi yltäen tämä biisi ajan hengessä. Se jätti olon yhä tyhjemmän ja sanomattoman. Eli tämä keikka oli tuomittu tältä osin ja se että miten vahvana tämä bändi oli joskus ollut? En voinut kuin lähteä kesken kaiken keikan pois ja seuraavaksi mennen kohti baaria mietteissäni että oliko tämän uran huipentuma tässä? Itse antaisin arvosanaksi arvostelun kympin asteikolla, sen 4!

Kirjoittanut tmt-wolf 10.09.2013


Arvostelu

1,31,31,31,31,3    (18 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

JPasod: Paradise Lost nähty ja koettu Jyväskylässä eilen 11.9. Kyllä itselle jäi positiivinen maku. En turhaan ajellut pohjoisempaa 300 kilsaa. Itse keikkapaikasta en tykännyt (Tanssisali Jelmu mikälie). Hyvä settilista vaikka muutamaa icon-biisiä jäi kaipaan
CarcassFan: Tainnut arvostelijalla mennä korvan ohi jotain tai sitten muuten vaan trollaa. Itse olin tällä keikalla eturivissä aidalla ja oli mainio keikka.
Jimbob: Lähdin kesken pois. Eka biisi lupaili wanhoja hyviä aikoja mut sit meni fiilis. Viimeks nähty 93 lämppäämässä Sepulturaa kultsalla.
tmt-wolf: CarcassFan; -ymmärrän ja kaikilla on oikeus omaan mielipiteensä! itse toimin kumminkin bändikohtaisesti laulajan ominaisuudessa niin se jokin joko on tai sittemmin ei ole. Hyvä että jotku ovat viihtyneet kokonaisen keikan. =

Yhteensä 4 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Keikkatunnelmat

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti