Muusikoiden.net
31.07.2021
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

05.08.2013: Coversion pe 02.08.2013 pub Ala Pispala


Hyvä keikka. Valitettavasti yleisö ei "aivan" ehkä kuulunut kohderyhmään ja porukkaa oli vähän. Itse olin paikalla limulinjalla ja pääsin keskittymään olosuhteiden pakosta bändin soitantaan hyvin. Tunnetuista kappaleista oli tehty hyvältä kuullostavia, omaperäisiä ja jopa vaikeasti tunnistetavia versioita. Silti kappaleet oli maustettu maltilla ja tyylikkäästi.
Soitannollisesti kaverit ovat taitavia ja homma pelaa hyvin yhteen. Ehkä ihan pilkkua viilaamalla olisin hieman miksannut kitaristin soundia hieman pehmeämmäksi tällä keikalla. Nyt se hieman erosi hyvin hallitusta ja ammattimaisesta soundista ja kuullosti hieman "amatöörimäiseltä". Soittotaito kaverilla oli kuitenkin hyvin hallinnassa ja itse soitto varsin sujuvaa.
Jos joku sattuu tarvitsemaan hyvää keikkabändiä johonkin tapahtumaan ja haluaa bändin soittavan "varmoja" biisejä, tämä yhtye on varsin hyvä vaihtoehto. Todella piristävä poikkeus cover-bändien saralla. Itse asiassa yksi parhaita tämän alan bändejä, mitä olen oikeastaan koskaan kuullut.

Kirjoittanut ak69 05.08.2013


Arvostelu

3,23,23,23,23,2    (10 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

omarklah: Coversion kiittää ja kumartaa! Meitä pääsee kuulemaan lisää Tampereella syksyn mittaan. Seuraavaksi Hallilan Pubissa 30.08.
HulluNieminen: Katos katos, keikkaan liittyvä teksti artikkelit-osiossa ja se ei ole typerä mainos! Enpä olisi uskonut tätä päivää näkeväni, 5/5
ak69: Täytyykin sitten tulla sinne Hallilaan tarkastamaan bändin "tasalaatuisuus". Hyvä keikka.
ak69: Ja perjantaina olen tulossa keikalle. Pistän sitten tänne taas kriittisen arvostelun, jos kritiikkiin on aihetta. Toki kehutkin löytävät tiensä tänne.....

Yhteensä 4 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Keikkatunnelmat

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti