Muusikoiden.net
07.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

30.04.2012: Kaikki musa on hyvää


Entinen ystäväni Freddie Pintsa valittaa aina ihan joka asiasta, mutta erityisesti kohteenaan on hänen mielestään paska musiikki, milloin on vikaa Nickelbackissä ja milloin Madonnassa jne.

Minusta Freddie mäkättää turhasta eikä tajua mistään mitään. En toki itsekään välitä esim. CMX:n musiikista, joka on mielestäni tekotaiteellista vonguttelua ja suljen heti kaikki äänilähteet, joista kuuluu Aki Y:n lyyrillistä taiteilua, MUTTA se ei silti estä minua arvostamasta CMX:ää ns. ammatillisella tasolla.

Ei mikään bändi voi toimia noin pitkään ja myydä niinkin paljon levyjä ilman kovaa antaumusta ja duunia sekä raakaa asennetta. Eihän se ole CMX:n vika, jos minä en heistä pidä. Eikä se ole millään lailla minulta pois, jos he menestyvät musiikillaan.

Tämä on yleinen harhaluulo, että jos jonkun mielestä muka-huono musa menestyy keikoilla tai listoilla, niin se olisi ikään kuin salaliitto tai läimäisy vasten ei-tykkääjän kasvoja. Höpöhöpö!

Minusta elämä on liian lyhyt siihen, että vaahtoaisin joistakin itselleni ei-mieluisista bändeistä tai artisteista, kun levyhyllyni on täynnä loistavaa musaa. Keskityn mieluummin niihin kuin tarpeettomaan dissaamiseen, joka on muutenkin turhaa ja kuluttaa liiankin vähiä voimavarojani. Radion kuuntelun lopetin jo 90-luvulla, koska mainokset kävivät hermoilleni, joten en edes kuule sitä ns. huonoa musaa.

Olen ihan tarkoituksella lanseerannut "kaikki on hyvää" -termin, joka ei tarkoita sitä, että kaikki (musa) olisi hyvää, mutta kaikessa voi nähdä hyviäkin puolia, jos vain itse haluaa. Siispä te huomisen luodut; tehkää vaari sedästänne. Kaikki on hyvää, sinäkin beibi. Syleillään!kuva: ruma, mutta soitettava kitara

Kirjoittanut hemmo 30.04.2012

            2048×1536  -  341 kt.


Arvostelu

4,04,04,04,04,0    (106 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

absqua: Sinä siellä - hyvä!
J.Nikkanen: Huippulia!
Super-Jari: Paska artikkeli.
Aamuhaamu: Eipä oo muuta lisättävää tähän artikkeliin kun että näin on näpykät!
To/Die/For: Mitä tähän nyt sanois enempää. Hyvä artikkeli ja neljä tähteä.
markusvaisanen: Juuri näin.
JussiKoo: Miks Freddie on entinen ystävä? Mitä tapahtui?
medsta: Asiaa...henk koht kannaltani korvat ovat avautuneet muistaakseni B.B.Kingin tokaisusta: "on vain kahdenlaista musiikkis, hyvää ja huonoa". Ja tuolla tarkoittanee että eron kyllä kuulee onko musa rehellisesti tehtyä vai esim. levy-yhtiön tuote.
L.Ruoska: Eihän tämä artikkeli ole, ehkä jonkin sortin kolumni jos näitä olisi enemmän. Asiasisältöä kyllä.
Drummpali: Oikeassa mielentilassa ja oikeassa tilanteessa mikä tahansa musiikki voi olla hyvää. Yleensä se musiikin huonous lähtee kuulijasta itsestään.
Etvi: Hyvä artikkeli. Tykkään ja peukutan.
Sömppö: Loistava artikkeli! Syleillään juu!
Tellervo: Siis täähän on nyt tosi epäanalyyttista ja epä-älyllistä ja kritiikitöntä. Ihminen on sitä mitä hän kritisoi! No eiku syleillään!
shiv: Mutta jos artikkelin kuvan ottaa huomioon niin tämä väite ei kyllä päde olueen.
hemmo: Sen lisäksi, että tuo kitara näytti aivan kammottavalta, niin minua hirvittäisi vetää sellaisella keikalla, jos joku vielä luulisi minun mainostavan tuota tyrmistyttävän mautonta olutmerkkiä. Ajatuskin jo hävettää. Tosin enemmän se oli kitara, hehe, kuin m
hemmo: mitä Budweiser on olut.
pehko: Meiti tekee hyvää musiikkia
deeaa: Ei kun kaikki musa on paskaa, mutta osa siitä on vähemmän paskaa kuin loput

Yhteensä 18 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Bändipäiväkirja

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti