Muusikoiden.net
12.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

06.09.2003: The Rasmus Tapiolassa


Saavuin Espoon Tapiolan 50-vuotisjuhlan kunniaksi järjestettyyn ilmaiskonserttiin hyvissä ajoin kahden maissa päivällä. Paikalla oli jo runsaasti muita ikäisiäni, 13-16 vuotiaita tyttöjä, jotka olivat ryhmittäytyneet lavan eteen. Fiilis oli jo odottaessa hyvin rento, siinä se päivä kului mukavasti auringonpaisteessa istuskellessa.

Itse konsertti alkoi klo 17.30. Lavalle astui tässä vaiheessa Lenni-Kalle Taipaleen orkesteria, Tapani Kansaa (jonka R-A-K-A-S sai niin nuoret kuin vanhatkin hyppimään riemusta ja pomppimaan mukana), Eino Gröniä ja muita artisteja. Rasmusfaneja oli lavan edusta jo täynnä, ihmisiä virtasi paikalle solkenaan.

Vihdoin noin kello 21.00, melkein puoli tuntia myöhässä, astui lavalle The Rasmus. Keikan tunnelma oli upea, toisin kuin ilmaiskonserteissa yleensä. Bändi otti yleisön välittömästi haltuunsa käsittämättömällä energiallaan ja hienolla live-esiintymisellään. Keikka oli siitä harvinaislaatuinen, että yleensä rasmuksen keikoilla kyynärpäätaktiikka on kovassa käytössä, mutta Tapiolassa en huomannut turhaa tuuppimista.

Fiilis oli upea, melkeinpä haikea, kun tiesi, että nyt ei rasmusta tule näkemään pitkiin aikoihin livenä ulkomaan keikkojen takia. Mutta kaikki osasivat nauttia keikasta, sekä itse bändi että yleisö loivat keikan tunnelman niin tiiviiksi (ja hikiseksi) että kyllä sitä rasmusta taas jaksaa odottaa.

Kirjoittanut coconut 13.09.2003


Arvostelu

5,05,05,05,05,0    (1 arvostelija)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

BaariMikko: Jotenkin haiskahtaa siltä, että miinuksia on jaettu, koska kyseessä on The Rasmus.
Mimi: En ymmärrä mikä ihme siinä on että pitää jakaa miinusta jos bändi on omasta mielestä vaan niin perseestä, jos ei pidä niin ei sitten pidä, tartteeko siitä silti miinustaa...
carlos: jpes
coconut: niin, mä nyt varmaan oon puolueellinen, koska oon ite kirjottanu tän jutun, mutta tottahan toi on, että ku tyypit huomaa, et helvetti rasmus, ni ne lykkää miinusta ja äkkiä...:)
Mimi: No näinhän se just menee... Kun rasmus luokitellaan teinipoppimikäliepaskabändiksi ni miinusta tulee niin että rutina käy...
Dena666: Olin paikalla, tosin siinä sadan metrin päässä juomassa alkomahoolia. Väitän, että tuo keikka oli ihan paska!
Nimismies: Olisit voinut vähän eritellä biisejä ja simmottista, mutta tällaisenaankin ihan plussan arvoinen stoori.

Yhteensä 7 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Keikkatunnelmat

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti