Muusikoiden.net
07.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

18.12.2011: Sinfactor: 10.12 Unplugged @ Bar Cafe Vo...


Sinfactor teki sitten uuden aluevaltauksen. Testailun ja treenailun jäljiltä 10.12.2011 oli aika ensimmäisen unplugged keikan! Omista biiseistä moni taittui akustiseen muotoon ja lisäksi otettiin nippu covereita. Tapahtumapaikkana Salon Bar Cafe Volum jossa on aiemmin käyty sähköisesti kiusaamassa ihmisiä. Akustinen meininki sopi paikan kokoon ja luonteeseen huomattavasti paremmin.

Roudailut kuuden jälkeen. Ensimmäistä kertaa ikinä Antti oli ensimmäisenä valmis kamojensa kanssa. Bongot, hiekkaputki ja tamburiini oli läjässä lavalla alta aika yksikön. Itse sitten fiilailinkin pitkän aikaa kun oli lavan nurkassa mikseri, kiippari ja basso lautoineen. Kunnon toimisto siis. Pientä checkailua ja balanssin hakua ja jengi hajautuu odottelemaan keikkaa eripuolille kotokylää.

Sileäpohjaiset bootsit jäisellä tiellä ovat hieno keksintö. Onneksi oli olutta kädessä niin ei jengi aivan idioottina pitänyt kun pitkin raittia liukasteli menemään! Eiku..

Keikka alkoi komeasti coverilla. Hurt kajahti ilmoille ja perään pari omaa biisiä. Man In The Box sai ihmiset liikkeelle ja lavan edustalla oli ihan mukavasti yleisöä läpi keikan. Aploodit raikuivat ja väki lauloi mukanakin parissa coverissa. Huippu fiiwis! Täähän toimii!

Unplugged jää näillä näkymin Sinfactorin ohjelmistoon keveämpänä vaihtoehtona pieniä paikkoja varten. Ja miksei isompiakin!

Seuraavan kerran plugit irrotetaan näillä näkymin Marttilassa 28.1.2012.

Youtubesta nähtävissä clippejä:
http://www.youtube.com/playlist?list=PL9B9DD9FAB5675FE9&feature=view_all

Plugittomin terveisin
Krause

Kirjoittanut Hannu H. 18.12.2011

            642×368  -  159 kt.


Arvostelu

2,82,82,82,82,8    (4 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Ei kommentteja. Lisää kommentti!

Artikkelit: Bändipäiväkirja

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti