Muusikoiden.net
14.12.2018
Yli 300 sivua parasta musakamaa 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

24.08.2011: Yö Loisto (musa)viini


Hei vaan kaikki viinisiepot. Olen itsekin joskus hieman maistellut. Omia nimikkoviinejään julkaisseet Pink Floyd, The Rolling Stones ja Motörhead ovat saaneet kunniakkaaseen seuraansa kotimaisen Yö-yhtyeen, jonka Loisto-viini julkaistiin kesäkuussa. Suu napsuen olin jo hakemassa Alkosta pari flindaa testimielessä, mutta perhana sentään pulloviinihän onkin tilaustuote, mutta hanapakkaus ei, joten sitä oli ostaman.

Mainospuffin mukaan: "Yö Loisto on monikäyttöinen, sopii nautittavaksi sellaisenaan Yö-yhtyeen musiikin soidessa taustalla." Jaahas, Yö-yhtyeen musa ei vittu todellakaan nappaa meikäläiselle, mutta jos tämä Tempranillo-rypäleestä tehty espanjalainen punaviini putoaisi paremmin.

Sokkotestissämme lauottiin seuraavia viinilehdistä tuttuja adjektiivejä: "tuuhea, antava, kolmiomainen, snadisti viikuna, heittää hieman hedelmäisen spriin puolelle, polttaa ja korventaa, polkupyöräily vaikeutuu?"

Viiniä ryystäessä tuli väkisinkin mieleen, että jos tätä hulppeaa nektaria ottaa rohkeasti useamman lasillisen, niin Yön musakin asettuu stereokuvassa oikeaan viitekehykseen ja sitä ymmärtää paremmin. Laulaja Olli ei kuulemma enää itse ota. Toivoisin, että joskus hieman ottaisi. Ehkä tätä viiniä pitäisi vielä autotunella siivilöidä parempaan vireeseen? No, koko pönttö tuli kuitenkin juotua. Olisin toivonut, että hanapakkaus olisi ollut lumivalkoinen.

Loppukaneettina sanoisin, että tätä yököttävän hyvää viiniä on helppo juoda ja kiva oksentaa. Ja muistutan vielä, että alkoholia saa nauttia vasta yli 18-vuotiaana ja silloinkin vain kohtuudella, ruuan kanssa.

t. Hemmo Päivä-Tissi
Larun hulppea viiniarvioija

hinta: 9,90 ¤/flinda tai 24,70 ¤/törppö

Kirjoittanut hemmo 24.08.2011

            255×429  -  26 kt.


Arvostelu

4,84,84,84,84,8    (58 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

McCulloch: Osallistuin itse testanneeseen raatiin ja Päivä-Tissin arvio on yhteneväinen kollektiivisen mielipiteemme kanssa.
hemmo: Niin, sie joit sakatkin pussista.
Funkyshiva: Loistoarvostelu yököttävästä tuotteesta!
hollmi-5: Hyvää kamaa... 5 tähteä...
jiiar8: Loistava arvostelu kansankielellä. "Helppo juoda ja kiva oksentaa" vakuutti, viikonloppuna voisi lasillisen ruoan kanssa maistaa...
JCM: Tämän hienon arvostelun myötä varmasti joskus maistan ko. tuotetta!
tmu_prika: Eka tuote tältä maailman paskimmalta pändiltä, joka yökättää vähiten. Toivottavasti joku saa alkoholimyrkytyksen tästä ja haastaa yön saastan oikeuteen ja ajaa vararikkoon.
wildcat: Naseva arvostelu. Itse mietin, että kuinkahan paljon tätä viiniä pitäisi naukkailla, että Ollin epävireistä livekala-ääntä jaksaisi kuunnella ? kuunnella
Veri: Vieläkun tuohon saisi kaveriksi Popeda -olutta ja Matti Nykänen -siideriä, olisi hyvät ainekset lauantai-illan (Mamba, höhöhöö) perskänneihin.
jkorjus: Eikös näihin arvosteluihin ole tapana linkittää jotain juutuubi klippejä? Kai semmossii löytyis tästäkin testisessiosta?
hemmo: Ei, me viiniarvioijat haluamme pysytellä anonyymeinä alkoholisteina
author: Lisää näitä!

Yhteensä 12 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Laitearviot

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti