Muusikoiden.net
12.07.2020
Musamaailma.fi - Soittimia rock-asenteella 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

29.07.2011: Rankkuri @ Lepakkomies 28.7.2011


Pääälimmäisenä tulee mieleen kolme sanaa: KUUMA! Se että ne kaikki kirjoitetaan samalla tavalla huolimatta niiden funktionaalisista eroavaisuuksista on erittäin mielenkiintoista. Tässä siis yritykseni eksplikoida tuota kuriositeettia.

Tällä kertaa kuumuuden takana ei ollu lämpöpatteri vaan kiviseinä, jonka 1Logic oli vauhdikkaalla mättämisellään lämmittänyt Fahrenheiteissa mitattuna (mitä ei aktuaalisesti kukaan koskaan tehnyt) vähintään 122:een asteeseen.
Talviseen Siperiaan sijoittunut näytelmän tapainen ei tuonut asiaan helpotusta sen enempää kuin meetwursti tuo helpotusta vegaanin laihdutuskuuriin.

Jos lämpötilan dumaamisen lisäksi jotain muuta yleistä pitäisi vielä sanoa niin kehuisin talon miksaajaa. Teki hyvää ellei peräti loistavaa työtä. Kuulemma. Ite en kuullu taaskaan mistään mitään. Pahin virhe oli yrittää tai edes toivoa mitään.

Olimme valinneet settiin lainaralliksi Itäsaksan kappaleen Viva las Palmas. Kappaleen nimen innoittamana yleisö juhlisti käsiensä olemassa oloa kiitettävällä innolla! Piisin vaatima taustalla pauhaava synteettinen saha-hammas-valli tuli tietenkin Murska Rankkurin Gameboysta. Gameboyn majesteettinen ja transsiin vaivuttava laulu leikkasi läpi selkeästi tasan silloin kun kukaan ei soittanu mitään. Homma pysyi vielä jotenkuten hyppysissä ekan säkeistön ajan, mutta kertsissä kun neljä aikuista ja kovaäänistä miestä alkoi karjua kilpaa soittimien kanssa, koko touhu muuttui leikiksi ja taustat hävisi jonnekin sumuiseen eetteriin. Sumuisuudella haluan korostaa vielä että lepakkomies oli todellakin kuumempi ja kosteampi kuin saunan lauteen raosta pilkottava [tähän varattuun tilaan lukija saa omien mieltymystensä mukaan sijoittaa itse valitsemansa mahdollisesti seksistisen ja jopa joidenkin mielestä ällöttävän ja halventavan vertauskuvan mutta jonka tulisi kuitenkin tarkoitustaan palvellakseen olla jokin Homo Sapiens Sapiens lajin edustajan elin tai onkalo]. Edellisen interaktion vuoksi lukijan ajatus on ehkä harhaillut pois siitä mistä oli puhe, joten muistutan että kyse oli taustanauhojen häipymisestä rumpali raukan korvien ulottumattomiin kesken piisin. Herra Murska - syntetisaattoristimme - heitti ilmaan ajatuksen että tämä johtui ehkä kompuran kytkeytymisestä päälle. Joka tapauksessa, parin sekunnin kuluttua huomasin että olen vaihtelevasti 1-3 kahdeksasosaa jäljessä ... tai edellä. Ns. c-osan aikana - joka oli suurilta osin vain pitkä tauko - saimme taas hommasta kiinni. Mutta turhaan.
Viimeistään siinä vaiheessa koko touhu oli lähtenyt täysin lapasista. Ja ilman lapasia kapulat ei pysyneet rupalilla handussa... koska siellä oli KUUMA! Ensi kerralla tiputan kapulat jo hyvissä ajoin ennenkuin mitään tallaista pääsee tapahtumaan ja valmistaudun juomaan keskittyneesti ja tarvittaessa "paenamaa sit kuulusaa 'läytä!" (terveisiä Perttu ja Iso K ;)

Muistoksi tästä ikimuistoisesta heinäkuisesta illasta puristin paitani kuivaksi lepiksen "backstagen" lattialla. Siitä neljästä litrasta vettä joka siellä tuli juotua, paitaani oli imeytynyt ehkä neljännes. Lopuilla pyrin koko keikan ajan - höyrystämis tekniikkaa suurella tunteella ja taidolla hyväksi käyttäen - nostattamaan tunnelmaa ja ilmankosteutta.
Saamamme palautteen perusteella sanoisin yhteenvetona onnistuneeni siinäkin. Hajusta ja hampaiden välkkeestä päätellen kaikki rakkaan yhtyeemme jäsenet hoitivat osuutensa kiitettävästi. Illan päätti - niinikään ilmeisen onnistuneesti - Disquiet Animus mielipuolisella Hardcore Funkillaan. Ihmismeren takaa, muovimetsän keskeltä erottui hiestä kiiltävää nahkaa sekä pitkiä märkiä tukkia, jotka huojuivat paksussa ilmassa kuin hämähäkin seitit katonrajassa. Valitettavasti jouduin poistumaan paikalta kesken vedon.

Kiitos silti KUUMA!:sta illasta niin illan aloittanneelle 1Logicille kuin sen päättäneelle Disquiet Animuksellekin. Kiitos myös talon väelle. Erityisen iso kiitos kuitenkin yleisölle! Jonkinlainen semi-huomattava yleinen kiitos myös Hannu Karpolle ja Mainitsemisen arvoinen kiitos kiitos-arvonnan juuri voittaneelle Ahti Petteri Virtaselle. Kuka ikinä hän onkaan. Palkintonne luovutetaan teille henkilökohtaisesti henkilöpapereita vastaan seuraavalla Rankkurin keikalla.

-Napoleon Rankkuri-

Kirjoittanut don_D.o.e. 29.07.2011


Arvostelu

2,72,72,72,72,7    (3 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Ei kommentteja. Lisää kommentti!

Artikkelit: Keikkatunnelmat

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti