Muusikoiden.net
12.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

15.03.2011: Sinfactor: RIP Mike Starr @ Amarillo, Tu...


11.maaliskuuta.2011
Turku, Amarillo

Tuli yllättäin keikka lämppäämään Keep The Chainsia Mike Starria muistellen. Illan estraadina toimi Turun Amarillo.
Pitää ilmeisesti pistää pillit pussiin kun illan keikkaa mainostetaan voicen nettiuutisissa ja radio-sadalla. Myö ollaan nyt ihan kaupallista schaissea.

19:30 saavuttiin reenikselle ja soitettiin pikaseen parit rallit kamoja pakkaillessa ja painittiin sen kanssa kun allekirjoittanut kädetti setin ainoassa coverissa yhden kohdan joka helkkarin kerta. On se hienoa kun monet kerrat soitettu biisi ei vaan mahdu tajuntaan. Basismi alkaa siis tarttua pikkuhiljaa tämän pestin myötä? Kamojen roudaus sujui kevyesti ja mukavasti, kun mukaan ei lähtenyt kuin lähinnä henk.koht. soittimia.

22:00 saavuttiin pelipaikalle ja kannettiin kamat sisälle. Tai siis muut kantoi - kuskin oikeudella otin henkisesti ja fyysisesti hyvin raskaan auton vahtijan homman vastuulleni. Auton heitin jonnekin hevon kuuseen asti ja kävellessä tuli mieleen että oma lämmitetty parkkihalliruutu olis saattanut ehkä olla lähempänä.. Mutta ei sitä aina voi miettiä järkevästi näitä juttuja. Menin sitten suorinta tietä Rossoon, missä Jukka, Pate ja Antti jo olivatkin syömässä alkusalaattia. Checkiä odotellessa tilasin sitten Roma nimeä kantaneen pitsan. Maistui törkeän hyvälle! Ilmakuivattu kinkku ja rucola osoittivat jälleen kerran yhteensopivuutensa. Myös palvelu oli oikein mukavaa.

22:50 oli meidän vuoro rämpytellä checki läpitte. Melko pienellä hieromisella saatiin homma kasaan ja bassosoundi oli kerrassaan muhkea. Kusibasson bassoläjä huusi lavalla ja subit potki vielä lavan tärisemään kun oikein alhaalta survaisi soimaan. JEES! Muhkean bassosoundin lisäksi kuulin myös muitakin joten edellytykset olivat enemmän kuin kohdillaan. Lähdin moikkaamaan tuttuja ja hakemaan illan oluen.

23:36 alettiin leipomaan. Kakku oli valmis alta aika yksikön ja yleisöä kerääntyi lavan läheisyyteen. Soitto kulki ja yleisökin tuntui viihtyvän. Naisia oli sen verran vähän, että Pallivahasta lainaan haettu tortunkostutin jäi tarpeettomaksi vaikka turussa oltiinkin.. Vajaa 40 minuutin setti meni mallikkaasti ja oli ehkä yksi tiukimpia vetoja mitä on vedetty videolle. Harmi vaan että videon kuvakulma oli lavan sivulta joten ei siitä kovin käyttistä tullut.. Ehkä joku pieni pätkä voidaan nettiin lohkasta tulevaisuudessa. Lavan valosuunnittelusta täytyy antaa pisteet ja lopputuloksen näette jutun kuvassa. Sanotaanko vaikka näin että kaikki oleellinen oli valaistu kuvaushetkellä..

Illan teemaa Mike Starrin muistelua jatkoi meidän jälkeemme Keep The Chains jotka vetivät ensin setillisen Faith No Morea ja myöhemmin toisen sitä itseään eli Alice In Chainsia.

02:20 lähdin hakemaan autoa sieltä hevonkuusesta ja kadulla tuli vastaan rohkein minihametyttö mitä olen nähnyt. Hameen helma kun kulki 5cm vesirajan yläpuolella. Olin kuitenkin mies jolla oli missio. Niinpä saavuin puoli kolmen jälkeen Amarillon etuovelle ja jäin taas taktisesti auton vahtimieheksi/pakkaajaksi. Tavaratilatetris onnistui niin hyvin että heräsi epäilys kaikkien tavaroiden mukanaolosta. Tarkituskierros ei kuitenkaan tuottanut tulosta joten lähdimme kohti Saloa.

Näitä lisää!

Bassotaiteilija ja paskajournalistinne
Hannu

------------
www.myspace.com/thesinfactor
www.amarillo.fi/turku.html

Kirjoittanut Hannu H. 15.03.2011

            640×480  -  103 kt.


Arvostelu

3,13,13,13,13,1    (10 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Ei kommentteja. Lisää kommentti!

Artikkelit: Bändipäiväkirja

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti