Muusikoiden.net
16.01.2019
Akustiset Furch-kitarat | Kohtuuhintaista eurooppalaista huippulaatua jo vuodesta 1981! 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

30.12.2010: J & D brothers Standard Les Paul


Hmm. Eli joululahjaksi lähdin etsimään Helsingistä 29.12.2010 uutta kitaraa. Aikaisemmissa testireissuissa olin jo ihastunut esimerkiksi F-musiikin Jackson "Jenna Jameson" kitaraan ja Musamaailman Ltd EC-50 kitaraan sun muihin ritsoihin.

Mutta sitten tuli se hetki kun astuin sisään Bändikeskuksen aina niin alati mukavaan pikkuputiikkiin. Siellä aikani keekoiltuani nappasin kouraani tämän halvan, valkoisen hirviön joka oli ulkomuodoltaan Les Paul (ei siis hirviö negatiivisessa mielessä).

Heti alkuun tuntui kaula sopivalta, kitara oli vireessä, vaikka ikkunassa oli seissytkin. Tumppasin piuhan kiinni kitaran plugiin ja kas ihmettä, se oli tiukka (mikä ei tosiaan halvoissa ritsoissa aina näin ole). Johtoa sai työntää oikein urakalla sisään et sai sen paikoilleen. Mutta seksistiset ajatukset pois lukijalta ja jatketaan.

Löin kitaran kiinni halppisvahvariin ja johan oli perkele. Soundi oli omiin korviini juuri sellainen mitä olin hakenut. Pyöreä, pehmeä, sustainikas. Vielä kun osais soittaa. Ja pirun kauniskin se on.

Nyt tätä kirjoittaessa on kitara ollut minulla yön yli ja eilisiltana kovassa soittorääkissä, mutta vire ei ole tippunut ollenkaan.

In overall, laatusoitin, mistä en ole vielä moitittavaa löytänyt. Tänään sitten bänditreenitestiin.+ hinta!!!!!!!!!!!!
+ viimeistely
+ soundi ja herkän oloiset mikit

- liian vähän soittotunteja takana, joskin kitarahan paranee kuuin viini joten


SUMMA SUMMARUM

Hienosti tehty Les Paul kopio, joka soi niin akustisesti kuin sähköillä hienosti. Kannattaa tutustua.

Lisähuomio tähän loppuun vielä Bändikeskuksen soitinkaupasta, on mielestäni paras soitinkauppa Helsingissä IMO. Todella hyvä palvelu ja tinkausvaraa. Mii laiks

-Ville-
PS: maksoin rockbagin kassin kera tuosta 220 ¤

Kirjoittanut blues_n_heaven 30.12.2010

            640×480  -  58 kt.


Arvostelu

2,52,52,52,52,5    (11 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

veggu: Moi,mulle kävi vähän samoin,niin moni tyrmää nää halpiskepit suoralta kädeltä,ilman mitään kokeiluja,lavassa kun lukee mitä lukee...Itse ostin myös J&D:n les paul de luxen,ja vot siinäpä keppi kaula oli just sitä mitä oon hakenut,ja sointi ok...good!
muusihuusi: Hei. Itselleni hommasin muusikoiden.net:n kautta käytetyn J&D:n ja ei se kyllä uudesta hävennyt yhtään. Nauhat oli vähän pitkänomaiset ja sain pari mukavaa naarmua sormiini. Mutta olen samaa mieltä että on yllättävän hyvä soinnissa ja soitettavuudessa.
Bowie88: Perhana! Itseltä löytyy tismalleen sama skeba. Komppaan kyllä arviotasi täysillä.. Kelpo kitara!
grabber: Ostin kaveriltani les paul deluxen. Näiden hinnoista ei kehtaa puhuakaan. Naapurin bluesveteraani otti kepin humppakeikalle mukaan ja kyllä se tykkäs. Vaihdoin Mk2-mikit...Suosittelen.

Yhteensä 4 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Laitearviot

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti