Muusikoiden.net
06.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

16.09.2010: Squier CV 60's Simon Neil


Todellisesta hetken mielijohteesta ja kaverin kehoituksesta tuli hankittua tuollainen. Katselin eri foorumeita ja kiitosta oli tullut vähän joka puolelta. Jotain pientä murhetta oli joillakin ollut mutta sen verran harvoin, että tuohon määrään pitää jo pientä sanottavaa ehkä löytyäkin. Kitara tuli Englannista ja hintaa rahteineen tuli noin 320 euroa.
Kitara oli heti paketista otettaessa sellaisissa säädöissä, että sillä olisi voinut keikalle lähteä. Ei täydellinen mutta ei todellakaan missään huonossakaan vireessä.
Kielinä oli ostettaessa joku 9-setti.
Ennen kuin aloin tuolla soittelemaan, kytkin tallamikin toneen, kitara säädettiin ja kieliksi laitettiin 10-setti.
Ensivaikutelma itse kitarasta ja työn laadusta oli todella positiivinen. Työn laatu oli mielestäni moitteetonta ja kaikki kytkennät olivat hyvin tehty. Nauhat olivat kuten pitää ja kokonaisuus vaikutti todella viimeistellyltä. Kaulassa on ehkä paksuhko lakka mutta se ei tuntumaa haitannut.
Vahvistimena minulla on Hughes & Kettnerin 20th anniversary eli 20w putkivahvistin.
Tätä kitaraa tuli verrattua pariin stratoon "rinnakkain". Yllätys oli melkoinen. Soittotuntuma oli todella miellyttävä ja kitarasta lähti todella lämmin ja täyteläinen soundi. Tässä Simon Neil-versiossa on mikeissä pieniä eroja magneeteissa verrattuna 50's- tai 60's-versioon.

Kaiken kaikkiaan kitara yllätti todella positiivisesti enkä vielä ole siitä löytänyt mitään vikaa. Kaiken kaikkiaan todella hyvä strato ja paljoa parempaa en voisi kuvitella että on enää kovin helppo tehdä. Sitten puhutaan jo mieltymyksistä mm kaulan paksuuteen tms. Jos joku on hankkimassa itselleen stratoa, kannattaa tämä Squierin malli pitää mielessä. Suurin "rasite" kitaralle on enää se Squierin logo lavassa. Itse olen kuitenkin niin tyytyväinen tämän kitaran laatuun ja soitettavuuteen että kannan ylpeänä tuota logoa kitarani lavassa.

Kirjoittanut ak69 16.09.2010

            158×240  -  14 kt.

158×240  -  16 kt.

240×158  -  17 kt.


Arvostelu

2,52,52,52,52,5    (10 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Ei kommentteja. Lisää kommentti!

Artikkelit: Laitearviot

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti