Muusikoiden.net
19.01.2019
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

10.07.2010: K B - S T A N D I T 3x


Kuvat kertovat paremmin kuin kukaan ikinä pystyy, mutta pari sanaa tuskin haitannee.

QuickLok Double-X ja Hercules lisäkannatinsetti -
Kevyin näistä kolmesta vaihtoehdosta. Ylemmän soittimen voi kallistaa eteen- tai taaksepäin. Helppo siirtää vaikka soittimet paikoillaan.
Lisäosien tukitanko tukevoittaa telinettä niin paljon että reipas sivuittaisliike jää ylhäältä noin sentin luokkaan. Koonti- ja purkuajan lisäteline pakottaa nelinkertaiseksi, siis silloin kun irroittaa tukitangon ja kääntää lisäosat sisäänpäin, helpottamaan kuljetusta.

Spider Pro -
Suosittu hämähäkkimäinen teline on valaistuna parhaimman näköinen pyöreämmän runkonsa ansiosta. Keskenään eripituisina käytettävät kannatintasot mahdollistavat epäortodoksisen soitinasettelun (kuvan Yamahat ovat vasenkätistä basistia varten). Kannatintasojen pituus on 42-65cm/7:llä pykälällä, eli max.49cm soitintuki rungosta.
Suostuu vemputtaessa vain noin puolentoista sentin sivuttaisliikkeeseen (rungon yläosa!).
Hämähäkkijalat mahdollistavat tukevan
asennon epätasaisella alustalla, vie vaikka kallioille tai suolle, tästä plussat!

Ultima AX-48 -
Sinällään tukeva ja laivamaisen mahtava teline, mutta alistuupa noin kolmen sentin sivuttailiikkeeseen. Molemmille sivuille ja eteenpäin suunnatut suorat tukijalat, kolme kpl, ovat hiukan pedaaleiden tiellä ja huom. vaativat tasaista alustaa, eli ruohikolle vanerilevy tvs mukaan.
Kannatintasot soittimille ovat kiinteästi suorat ja melko lyhyet (pituus n.34cm, eli soitintuki on 26cm rungosta), joten sijoituspaikka on rauhoitettava. Pidempiä, suoria kannatintasoja saanee tilaamalla.

Koonti ja purku (rennosti, samalla tyyppien kanssa jutellen):
QuikLok 2min 10s ja 2min 15s.
Spider Pro 1min ja 50s.
Ultimate AX-48 45s ja 1min 40s.

Pidän kaikkia telineitä toimivina, mutta mieluimmin näistä vien keikalle Spider Pron. Sekä se, että Ultimate menevät nätisti kasaan, mutta tarvitsevat painonsa vuoksi kuljetuspussin, muuten matkan jäljet alkavat näkyä äkkiä.

Sivuttaisliikkeen testasin "vemputtamalla", ylemmän soittimen oikeasta kulmasta, kahden soittimen ollessa telineessä - käyttämättä ylen määrin voimaa!

Kirjoittanut BubbleBob 10.07.2010

            1024×768  -  105 kt.

768×1024  -  355 kt.

1024×768  -  93 kt.


Arvostelu

3,93,93,93,93,9    (11 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

andiboy84: Harkitsin tuossa taannoin nykyisen Spiderin myymistä ja tuollaisen Ultimaten hankkimista sen tilalle, mutta arvostelusi luettuani päätin kuitenkin säilyttää Spiderin :) Lähinnä nuo ultimaten lyhyet kannatinvarret jäivät mietityttämään.

Yhteensä 1 kommentti. Lisää kommentti!

Artikkelit: Laitearviot

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti