Muusikoiden.net
18.12.2018
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

23.07.2003: zoom 505II


Zoom 505II on ihan siedettävä kitaramultiefekti, jos vain osaa säätää. Säröistä en itse oikein diggaa, tai sitten en vain osaa säätää niitä. Laitteesta löytyy muutama hyvä efekti. Laitteen omistajana voin sanoa, että kannnattaa hankkia ainakin erillinen säröpedaali. hyviä puolia laitteessa viritysmittari. Wah/volume pedaali puuttuu kokonaan, mikä pudottaa efektin kokonais arvosanaa. Asteikolla 4-10 annan laitteelle arvosanaksi 7-.

Kirjoittanut esko 23.07.2003


Arvostelu

1,51,51,51,51,5    (17 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

superfly: Nyt vähän yritystä hei.
Absoluto: Vois olla hieman lisää juttua ominaisuuksista sun muista...
zorro: ei tuo ole mun mielestä edes arvion arvonen laite.
Spiralmind: Mulla oli toi joskus.. vieläkin voin pahoin muistellessani niitä soundeja..
carlos: On se varmaan helppoa antaa laitteelle arvosteluja,jos sitä ei osaa edes säätää.LOL.Ehkä ton pedaalin tekijät jätti tarkotuksella wahi/volumepedaalin veke,ku ne ties et siitä tulis paska. [hyviä puolia laitteessa viritysmittari] jeps.no siinä se syy olikin
Qarza: Kotikäyttöön kelvollinen, ei keikka. Perus wah-löytyy,mutta vaatii ulkoisen polkimen. Säröt on hyviä, mutta yksipuolisia. Modulaatio&kaikuosasto on ok. Combon ongelmia, eli vähän säätömahdollisuuksia. Hyvät soundit jos jaksaa säätää.
MustaLammas: Kuinkahan paljon kirjoittajalla mahtaa olla kokemusta muista pedaaleista/etuasteista?
redneck: Kyseinen laite ollut allekirjottaneellakin, mutta toimii mainiosti "Mini deluxen" kanssa kotona, aivan uskomaton ja mukava käyttää. Ei mielestäni isojen styrkkareiden kanssa, vinkuu ja on vähän sellainen puolituinen
tähtivaeltaja: Zoom 505 kymmenen vuoden takaa oli 'ihan kiva' ostos. Ilmeisesti mihinkään suuntaan ei ole paljoa menty. Saihan siinä ohjelmoitua itse hemmetin hienoja säröjä, miksei sitten tässä kakkosessakin.
L.Ruoska: Komppaan superfly'ta. Miinusta heruu.
Puudeli_pit of agony: Kyseinen laite on sen luokan lelu, että sillä saa ihan suosiolla heittää ensimmäistä näkemäänsä vesilintua. Käytännön vihje: Älä missään nimessä osta tuota laitetta!
Artzzi: Laite on hintansa veroinen jos sen hankkii käytettynä (20-30¤). Toimi hyvin mulla kun hankin ensimmäisen sähkökitaran. Nyt eri vaatimukset. Ihan jees peli joskus silloin (v1997)
Seaweed: sinänsä pidän tuosta laitteesta..johtunee siitä että osaan säätää sitä ja musiikki-intrestit muutenki lähellä avaruutta ja elektronista psykedeelisekoilua. ei mitenkään monipuolinen ja vähän muoviset soundit omaava mutta sairaaseen elektroon just hyvä vehe

Yhteensä 13 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Laitearviot

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti