Muusikoiden.net
12.12.2018
Soittimet, laitteet, tarvikkeet | Ylöjärven Musiikkikauppa 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

11.03.2009: ESP LTD ALEXI-600


Ostaa murjautin pari vuotta sitten Alexi-600:n kun piti saada tonnin skeba. No menihän se yli tonnin siinä 1300e paikkeilla.

Kuten tiedätte kitara on Laihon näkemys RR mallista.

Eli kitara on neck-set, 24 frets, 1 EMGHZ mikki ja Originaali floikka. Runko on leppää ja poikkeaa RR:stä siten että, siinä on alempi lapa pidempi ja kaulan liitos kohdassa on niin sanottu "soolo kaiverrus" joka mahdollistaa 24:lle pääsys. Rungossa on todella kiva kaiverrus mahalle joka helpottaa istualleen soittoa, tosin V-mallin kitarat ovat tarkoitettu seisaalteen soittoon. Jacki on hyvin sijoitettu ylälapaan. Jacksoniin verrattuna kitara on iso kokoinen ja pitkä. Hercules ständini on nostettu tappiin jotta sen sai roikkumaan siten ettei se laahaa maata.

Kitara on hieman etu painoinen tosin nokanlasku stoppaa tietyssä pisteessä. Kaula on Thin-u, Eeben otelaudalla sekä sawtooth inlays. Kaula hieman pyöreämpi kuin esim. Jacksonin kaula mutta, erittäin mukava tilulilutteluun. Tietenkin se on varustettu Jumbo Freteillä. 24:lle nauhalle pääsee vaivatta.

Kitara on hyvin viimeistelty ei suttuisia maalaus jälkiä.

EMG meni vaihtoon sotkuisen saundin takia. Halusin soitelle muutakin kuin heavy:ä joten lisäsin samalla puolitus kytkimen kun asensin Dimarzion Evoluution paikalleen. Tosin kytkin häipyi kun asensin MM04 piirin piristääkseni soolo saundeja.

Jos jotain negatiivista etsitään niin EMG mikki sekä kitaran mukana ei saa laukkua mikä on yleinen kylkiäinen monessa tuon hintaluokan kitarassa. Hintalaatu suhdekkaan ei ole aivan kohdallaan, omasta mielestä hinnan tulisi olla 1000e:n paikkeilla ja laukku olisi ehdoton.

Kirjoittanut 333halfway 11.03.2009

            450×600  -  24 kt.


Arvostelu

2,02,02,02,02,0    (30 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Razorth: Mä sanon silti että kuten tiedämme, tuo on alunperin Latvalan näkemys RR:stä :)
Traditional: ^Öh, ei? Artikkell on kovin lyhyt, epäjohdonmukainen ja kielioppi on aika lailla hakusessa. Lisäksi olisi hieno saada tarkempaa selvitystä kitaran soitettavuudesta ja hintalaatu suhteesta.
333halfway: Joo myönnetään tuo kielen käyttö, en oo mikään priimus siinä.
mr.jorma: tuohan maksaa uutena 1000e
pertti798: Ihan jees arvistelu. Annoin kolme tähteä mutta tuohan maksaa uutena 1000 eikä 1300 aika riistohinnan olet maksanut.

Yhteensä 5 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Laitearviot

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti