Muusikoiden.net
20.05.2022
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

29.07.2012: Karateadoniksen soittokamatEi IHAN pysy aina päivitystahti varsinaisten käyttökamojen perässä, mutta tässä ois taas listaa... 29.7.2012


Gibson Les Paul Standard Goldtop 2005

Ajattelin että ostan Classicille kotisoittelukaverin ja törmäsin tähän yksilöön torilla. Vuosimalli 2005 mutta ilmeisesti roikkunut tampereen dlx-musicin seinällä muutaman vuoden. Ensituntuma ei ollut kovin positiivinen, johtuen tietenkin siitä että säädöt oli kovin perseellä.
Kaula on tuhdein mitä mulla ikinä ollut ja kestikin tottua jonkin aikaa. Viimeistelyn taso ei yltänyt Classic -mallin tasolle, mutta jostain syystä tähän on syntynyt viha-rakkaussuhde ja viimeistään se että kaulan takaa lakka irtosi ensimmäisen ja viidennen nauhan väliltä synnytti mukavasti mojoa. Myyntiarvoa tällä ei taida juurikaan enää olla, mutta onneksi en ole ovin niuho tuollaisten asioiden suhteen.


Gibson Les Paul Classic Ebony -2008

Seymour Duncanin Phat Cat -varustuksella

Fender Stratocaster American Vintage -57 -2005
Pitkän aikaa pääasiallinen soitin. Alkaa olemaan jo vähän kulutusjälkiä kriittisissä paikoissa. Hyvä sointi ja tuntuma. Tämän kanssa tilasin aikoinaan T-kaupasta. Mitä enemmän tätä soittaa, sitä paremmaksi tuntuu muuttuvan.

Fender Stratocaster 1984-87 MIJ
Tämän tilasin jokunen vuosi sitten Hollannista Jp Stingrays Guitars -putiikista. Kevyesti relikoitu. Mikkeinä toimii Texas Specialit paitsi että tallassa Duncanin JB-junior. Hyvää japanin puuta.

Fender Telecaster American Standard -2003
Tähän kitaraan päättyi pitkä tilukeppi kausi eli Ibanezin JS1000:n jälkeen joutu palaamaan perusasioiden äärelle ja kävin tämän nappaamassa Pro Centeristä antaen vaihdossa Fernandesin rotanloukun. Tässäkin alkaa jo olemaan rockuskottavaa roudausihottumaa. Nykyään vähemmällä käytöllä. Seinällä roikkuu mutta aina mielessä.. Tähän asensin bigsbyn hiljattain

Rickenbacker 360 12 -kielinen 1977
Vuonna 2010 tilasin Tanskanmaalta helevetin hyväkuntoisen rikun. Lähinnä äänittelyhommissa saa erilaista saundia ja mukavaa sointumattoa.

Fender Jazz Bass V 2005?
Hommasin Bad Monks Hillin alkuvaiheilla kun tuli tarvetta saada vähän raskaampaa otetta bassonsoittoon(soitin siis silloin bassoa pääasiallisesti). Kun aloin soittaa samassa bändissä kitaraa niin tämä siirtyi veljen käyttöön saman bändin sisällä. Hyvin palvellut kone. Joku pirulainen kuitenkin onnistui jossain vaiheessa kaatamaan tämän telineestä reeniksellä. Tuloksena siitä lohkeama matalimman kielen viritystapin viereltä. Sain sen korjattua erikeeperillä ja poraamalla ruuvin lavan sisään. Laitoin vielä puutapin ruuvin peitoksi eli ihan siisti tuli. Tosin kyllä vitutti ankarasti..

Höfner 500/1 Violin bass 1966
Koska olen niin kova Beatles fani niin pitäähän mulla jotain alkuperäistä olla kyseiseltä vuosikymmeneltä(vinyylien lisäksi). Eli tämän tilasin lontoosta. Käytönjälkeä näkyy ja tuoksuu vanhalle. Kaulan joutui käydä Lottosella uudelleenasettamassa koska tarttui eräs päivä käteen.


Räkissä:

Voodoo Lab GCX Swicher
Captain Coconut 2
H&K Tube Factor
H&K Rotosphere mk1
Strymon Bluesky Reverb
Ibanez AD-9
Voodoo Lab Tremolo
Boss SD-1
Ibanez Stereo Chorus
T-Rex Octavius
Analogman King of tone

DIY Deluxe Reverb

Bluetone AC30

Lattialla:

Rockcase efektilauta
Voodoo Lab Ground Control
Morley Mark Tremonti Wah
Boss TU-2 Viritin livekäyttöön
Boss DD-5 Extradelay


Siinäpä ne suurelta osalta olikin. Toki löytyy jämäkitaroita ja myymättömiä irtopedaaleja mutta nuo on ne joita aktiivisesti käytän ja tarvittaessa suosittelen...

Kirjoittanut karateadonis 23.01.2009

            968×1296  -  552 kt.


Arvostelu

3,83,83,83,83,8    (14 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

karateadonis: Kuva tulossa kun saan aikaseksi!
OSpI: mitäs oot mieltä, kannattaako siis sinun mielestäsi tuollaista Washburn N4 ostaa?
karateadonis: Riippunee tietysti millasesta musiikista tykkäilee... mutta kyllä noita torilta sen verran edullisesti saapi että uskallan suositella!
Aamuhaamu: Tsaijai kun on mehukkaan näköset rigit! Soundiklippejä odotellessa!
Gabe: Bluetone AC30 on varmaan maailman paras vahvistin :) Olis hauska lukea muutama rivi hänestäkin. Hyvät kamat sulla kuitenkin.
High: tosi asiallisia keppejä sulla!

Yhteensä 6 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Omat soittokamat

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti