Muusikoiden.net
12.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

30.05.2003: Paperitahti / Viiala


Viialassa oltiin taas Peten kanssa. Kerrankin oli lyhyt reissu. Ei tarvinnut ensin kituuttaa autossa tunti tolkulla. Vaikka itse Espoosta tulinkin.

Keikka paikka on myös vanha tuttu, vaan ei niin kovin houkutteleva mesta. Vanhasta huoltoasemasta muokattu ravintola, keikka päivä kun oli vielä päivää enne koulujen loppumista, niin ei ollut suuria odotuksia menestyksen suhteen.
Kamat roudataan etuovesta ja ahtaan puoleista käytävää pitkin pienehköön nurkkaukseen. Paikassa kuulemma esiintyy yhtyeitäkin. Vaikka tilat ei siihen kyllä riitä.

Kamoja kasatessa piti vielä asentaa räkkiin uusi kompura ja sen säätöjä piti hetken haeskella. Kaikki oli kuitenkin ajoissa kasassa, vaikka mutkia matkaan sattuikin, mm. kamoja oli kateissa ja niitä haettiin pitkin poikin. Kitaratkin jäi alkumatkasta kotonurkkaan ja niitä piti palata hakemaan.
Ilta ei juuri yleisöä paikalle houkutellut joten otettiin homma treenin kannalta. Ja hauskaahan meillä toki näinkin oli. Soitettiin biisejä joita ei koskaan oltu yhdessä vedetty ja muuta kivaa.

Toki olisi aina antoisampaa jos joku paikalle saapuisi. Muutama tuttu kävi meitä moikkaamassa ja poke taputteli lämpimikseen. Paikka sulkee 03:00 jolloin olimme jo kaukana Viialasta ja valmistauduimme seuraavan päivän yksityistilaisuuteen josta myös oheinen kuva.

Kirjoittanut Jokkeri 03.06.2003

            450×600  -  32 kt.


Arvostelu

4,04,04,04,04,0    (1 arvostelija)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Ei kommentteja. Lisää kommentti!

Artikkelit: Bändipäiväkirja

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti