Muusikoiden.net
12.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

24.05.2003: paperitähti / Raahe


Siikajoelta ajoimme jo yöpymään Raaheen. Kajuutta oli tuttu paikka ja hyväksi havaittu, vaikka roudaaminen onkin mestaan yhtä helvettiä. Vaihtoehtoja on kaksi, kierreportaat tai pitkä ja kapea käytävä. Täällä kertaa valitsimme käytävän koska auto oli jo valmiina paikoitus hallissa.
Pettymys odotti jo heti alussa, hyvä paikka oli menty remontoimaan niin, ettei soittamiseen oikein tilaa jäänyt. Sulloimme kamat tikkanurkkaukseen, jukeboxin taakse. Vaikka yleisöä oli mukavasti, ei heihin saanut mitään kontaktia koska jukeboxi oli välissä. Mukavasti kuulemma rakennelmat olivat välissä myös ääni loukkuna joten ei soitto paljoa yleisöä haitannut. Koitimme kyllä laitta kaappeja leveämmälle kuin normaalisti mutta apua siitä ei tainnut juuri olla.
Omalta osalta oli hiukan vaikeuksia saada homma toimimaan kun kontakti puuttui. Näimme soitto asemastamme vain kaksi pöytää ja ulko-oven. Biisien jälkeen kyllä saattoi aavistella että enemmänkin väkeä paikalla on.

Paikalla oli myös Muusikoiden.net Raahen edutusta, JCM 900 tovereineen. Nämä mukavat heput olivatkin sitten särmiä "rockkipoliiseita". Settien välissä turistiin mukavia ja vaihdeltiin kuulumisia muidenkin kokoonpanojen osalta, sekä turistiin viimekesän miitistä ja tulevasta.

Mitään perin ihmeellistä ei keikalla päässyt tapahtumaan. Soitimme normaalit setit läpi ja pari encorea. Kamat oli välillä vaarassa kun paikalliset selvittelivät välejään mutta se nyt on välillä pelin henki.
Keikan jälkeen kamat autoon ja nokka kohti etelää. Valkeakoskelle saavuimme aamu kahdeksan aikaan.

Kirjoittanut Jokkeri 03.06.2003


Arvostelu

3,03,03,03,03,0    (1 arvostelija)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

kusve: Olishan tuola ollu kiva käyä vaa ei taaskaan saanu ahteria irtoamaan sohvan pohjalta...
Jokkeri: No ensi suvena taas uudemman kerran, veikaan.
JCM: Jep. Täytyy myöntää että setti oli hyvä, erittäin hyvin valittuja biisejä! Jokkeri oot muuten aikas monipuolinen esiintyjä!
badding73: sitähän se juuri on tää soittaminen kamojen roudaamista ja soittamista mitä ihmeellisimmissä räkälä kuppiloissa pahinmillaan

Yhteensä 4 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Bändipäiväkirja

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti