Muusikoiden.net
02.06.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

23.05.2003: Paperitähti / Siikajoki


Siikajoki, Huitsin nevada ja akustista rockkia taas mentiin esittämään. Allekirjoittanut lähti jälleen matkaan uuden duo kaverin kanssa. Pitäähän näitä soittajia hiukan kierrättää.
No Arscan kanssa nyt on tullut soitettua lähes kaikkea muuta kuin akustista. Takana taitaa olla vähintään 200 yhteistä keikkaa.
Kerkesimme jopa puolittaiset treenit kertaalleen vetäisemään enne reissuun lähtöä No soinnut ja sanat telineeseen niin hyvää tuppaa tulemaan. Huitsin Nevada ei paikkana nostattanut kovia odotuksia, edellisten kokemusten perusteella. Aikaa edellisestä visiitistä oli jo kuitenkin vierähtänyt useampi vuosi. Viimekerralla roudaus alkoi biljardipöydän siirtämisellä.

Paikka oli kuitenkin satsannut hiukan ja rakentanut oikein esiintymislavan. Kamat valmiiksi, soundit kohdalleen ja nauttimaan talon runsaista antimista, rapeista hampurilaisista :)
Yleisöä oli kylän kokoon nähden ihan kiitettävästi ja mukavasti tunnelmaan virittäytynyttä porukkaa. Muutama karaokea kaivanut otti herneet nenään ja lähti kotiin mutta muuten tunnelma oli varsin hyvä. Omalta osalta ilta jopa tuntui loppuvan kesken kun paikka sulki ovensa jo 02:00. Siinä jäi monta reipasta rallia soittamatta. Kokonaisuutena keikka oli varsin onnistunut. Encoret jäi vetämättä kun pilkku pukkasi päälle.
Kamat pikaisesti autoon ja nokka Raahea kohti jos vaikka vielä kerkeisi johonkin tiskille notkumaan :)

Kirjoittanut Jokkeri 03.06.2003


Arvostelu

Artikkelia ei ole vielä arvostellut kukaan.Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Ei kommentteja. Lisää kommentti!

Artikkelit: Bändipäiväkirja

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti