Muusikoiden.net
20.01.2019
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

15.02.2008: VAROITUS PIRAATTIKITAROISTA!!!


Varovaisuutta kauppojen tekoon.

Liikkeellä on runsaasti Kiinassa valmistettuja sekä törkeästi mallisuojia rikkovia kitaroita / bassoja (erityisesti Gibsonin, Fenderin, Jacksonin ja Esp:n kalliimmat mallit).

Tuotteet ovat tilattu kiinalaisesta nettikaupasta noin 300e hintaan.Kitarat ovat täysin identtisiä alkuperäismallien kanssa, joten tunnistaminen voi olla erittäin vaikeaa.Jopa sarjanumerot osoittavat kitaroiden aitouden.Suosittelenkin äärimmäistä tarkkaavaisuutta käytettyjen kitaroiden ostossa.

Monet varmasti ajattelevat, ettei näitä kitaroita juurikaan suomen markkinoilla liiku.Valitettavasti joudun kumoamaan tuon uskomuksen.Tälläkin hetkellä torilla on myynnissä ainakin yksi Kiinassa tehty, mutta aitona Gibsonina myytävä kitara. Kiinnittäkää huomiota erityisesti runsaasti modattuihin laatukitaroihin.

En paljasta nimiä,kohteen tietoja, enkä muutakaan tietoa juttuun koskien lakiseikkojen pelottamana. Etsikää tietoa Googlesta hakusanalla "Paylessguitars" ja todetkaa itse.

Loppukaneettina todettakoon, että tarkoitukseni ei ole mustamaalata tai leimata ketään. Asian on mielestäni tultava ilmi, jotta turvallinen ja luotettava käytettyjen kitaroiden myynti/osto voi jatkua.

Kirjoittanut aleasikainen 15.02.2008


Arvostelu

4,84,84,84,84,8    (81 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

ape66: Kirjoitat pelkkää asiaa,noita liikkuu paljon,varsinkin Gibson-piraatteja.Jossain vaiheessa sarjanumero noissa oli yhden merkin verran liian pitkä aitoon verrattuna,mutta tarkkana saa tosiaan olla jos tuollaisesta kauppaa tekee.
SirElwood: Bad Request (Invalid Hostname). Eli Paylessguitars on offline... Googlella tosiaan löytyy ulkomaan foorumeilta tarinaa melko paljon. Kannattaa lukea.
SirElwood: Paska. Heti voin kertoa olleeni väärässä. Domain vain vaihtunut. Sorry.
fox: Huoneissa noista on myös juttua, samoin kitarapalstalla. Sarjanumerot uusissa Gibsoneissa kylläkin 9-numeroisia, että sen puoleen hysteriaa ei ole syytä lietsoa.. ;)
trashmetal: hyvä että joku kertoo tälläsestä!
wildcat: Aiheellinen varoitus tosiaan, täällä ja Huutonetissä on eräs setä kaupitellut noita piraatteja, ovat kuvissa hyvän näköisiä, mutta eivät kestä tarkempaa syynäystä, yhden "Fenderin straton" olen nähnyt ja ainakin sen viimeistely oli kirveellä tehty !
Reflection Sebbe: Täyttä asiaa koko artikkeli
Sensonic: Aika hyvän tilin tekevät noilla kitaroilla, jos myyvät niitä 300 eurolla. Niiden teettäminen Kiinassa kun maksaa jonkun 50 euroa!
Blake Cale: Kun joku viitti varottaa muita - nostan hattua.
Flash77: Mitäpä ne kinkit ei kopioisi.. prkl. Eihän kukaan osta kitaraa testaamatta sitä ensin, eihän? Varmaan soittotuntumakin tuommoisessa kinkki-versiossa on melko kehno tatsi viimeistelystä puhumattakaan..
carvin: joo on kans tiedossa kinuskikitarakauppa josta saa gibsonin eri mallit "gibson usa" logolla varustetulla laukulla ja pisteenä iin päälle mukana tulee kaikki liput ja laput mitä kai kuuluu(ehkäpä jokin aitoustodistus????)gretzhit ja fenderit löytyy myös!!!!
Foo Player: Kuinkas sitten on järkevintä varmistaa kitaran aitous? Osaavatko esim. kitaroiden korjaajat antaa asiasta pätevän lausunnon vai onko mitään tahoa josta asiaa saisi varmistettua?
Väsykäsi: ja annaskun arvaan myyvät aidon hintaan
HujaudeR: jostain luin että ku saat tollasen "gibsunin" käteen nii huomaaqt kyl et se ei oo aito
deeaa: Mistähän noita saisi? Gibsonin viimeaikaisen 'laadun' huomioiden moisesta voisi saada vaikka paremmankin viriteltyä kuin aidosta. Nimimerkillä gibson ja audi, siinä kaksi joista nypitään triplahintaa laatuun nähden.
pazi: Tärkeä vinkki: feikki Gibsonin tunnistaa aika hyvin siitä, että kaulassa olevassa kiinnityksessä, (siinä missä lukee gibson), on kolme ruuvia. Oikeassa on vain KAKSI. Toki on varmasti muitakin eroja.
Ultrasonido: Vai että ruuvien määrästä vain erottaa aidosta? Ehkäpä Gibsonin pitäisi nostaa laatua, kun osaavat tehdä Kiinassa yhtä hyvin ja paremmin. Jotenkin koomista, että ´varokaa piraatteja, ne on yhtä hyviä kuin aidot´.
tonithedrummer: eli siis onko kitaran siinä esim mustassa osassa 2 ruuvia ja sitte sen esim mustan osan kohalta lähtee kaula
tonithedrummer: eli siis ylhäällä 2 ruuvia

Yhteensä 19 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Laitearviot

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti