Muusikoiden.net
12.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

13.12.2007: Motörhead, Oulu Teatria


Viime Motörheadin näkemisestä oli ehtinyt kulua jo huimaavat 1 vuosi, 4 kk, 1 vko, 6 päivää ja 21,5 tuntia. Mutta siitä bändi ei ollut ruostunut yhtään, sillä Härkätiellä jytisi ja kovaa.

Vaikka Motörhead buukkasikin kolme keikkaa Suomeen, niin valui silti Oulun Teatrialle melko täysitupa. Illan aloitti kahdeksan aikaan Twist Twistin tai sanotaanko nykyään El Bastardo Granden Los Bastardos Finlandeses. Tämä bändi heitti puolen tunnin setin ja häipyi lavalta vähin äänin. Sen jälkeen odoteltiin n. 15min seuraavaa lämppäriä. Lavalle pommpivat Hanoi Rocks, ja heti alku keikasta Andy näytti backstage nestetasapainon ja kaatui lavan etu kannulle. Mitään ihmeellistä ei tällä keikalla tapahtunut, mutta sieltä tulivat toivotut perus meno biisit, sekä Michael Monroen perus kiipeilyt. Kuitenkin voisi sanoa, että onnistunut lämppäys keikka.

Sitten hetki jota maksanut yleisö odotti, alkoi lähestyä. Puolituntia meni, että saatiin Mikkey Deen rumpukamat kuntoon ja lava esiintymis kelpoiseksi. Edessä oli Motörheadin 29:s esiintyminen Suomessa, ja kolmas Oulussa. Yleisö taputti ja mölisivät komeaan ääneen, kun Lemmy ja kumppanit astuivat lavalle. Jonka päätteeksi Kilmister totesi tutusti "We are Motörhead. And we play rock and roll." Keikka lähti käytiin odotetusti Dr. Rockilla jonka jälkeen bändi puksutti eteenpäin, kuin puolalainen höyryjuna. Yleisössä ei oltu paikallaan, vaan riehuttiin ja pittiä pyöri oikeastaan kokoajan, hieman vaan leveämmällä alueella. In The Name of Tragedyn puolessa välissä Lemmy ja Phil häipyivät lavan taakse, jonka aikana yleisö sai todeta jälleen ihmeissään Mikkey Deen kelpo rumpaliksi, soolo oli kuta kuinkin sama mitä se oli Qstockissa 06. Sen jälkeen settilistassa paistoivat jyrä kappaleet kuten esimerkiksi Going to Brazil, Killed By Death sekä Iron Fist. Viimeisen kappaleen jälkeen Motörhead jätti lavan, mutta se ei riittänyt oli edessä encore. Kolmen kappaleen pituinen encore oli rakennettu hienosti, ensin todella hieno akustinen Whorehouse Blues jonka perään tajunnan räjäyttävä Ace Of Spades sekä rynkytysmäinen Overkill. Sen jälkeen Lemmy ja kumppanit kiittivät yleisöä ja nakkasivat työvälineitään yleisölle. Itselle tarttui settilista sekä Phil Campbellin plektra.

Motörhead 13.12.2007 @ Oulu Teatria:

1. Dr. Rock
2. Stay Clean
3. Be My Baby
4. Killers
5. Metropolis
6. Over the Top
7. One Night Stand
8. I Got Mine
9. Born To Raise Hell
10. Sword Of Glory
11. Rosalie (Thin Lizzy -cover)
12. In The Name Of Tragedy
13. Mikkey Dee's drum solo
14. Just Because You've Got The Power
15. Going To Brazil
16. Killed By Death
17. Guitar Solo
18. Iron Fist
---------------
19. Whorehouse Blues
20. Ace Of Spades
21. Overkill

Kannatti maksaa, kannatti herätä. Kettu kuittaa...

Kirjoittanut Oceancalibra 14.12.2007


Arvostelu

3,63,63,63,63,6    (16 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Oceancalibra: Kiitos tuesta
Sadako: huomasi kyllä kuinka porukka oli ollut motörheadin keikalla. "mitä?" "sanokko uudestaa" ja"täh?" oli baari-asiakkaiden yleisimpiä vastauksia
Marquiesce: Ihan jees tekstiä, en tajunnu että noin monta biisiä ees vetivät.. muistoksi jäi Lemmyn plektra.
VikiViljami: Lemmy!
Pe-Q: loistava arvostelu!! itse en tosin paikalla ollut sillä olin tampereella katsomassa Triviumia ja muita Black Crusade kiertueen bändejä..
Metallisti_: Oli kyllä perkeleen mahtava keikka :D Asia arvostelu :P Muistoks jäi 2 Campbellin plekua :)

Yhteensä 6 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Keikkatunnelmat

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti