Muusikoiden.net
03.06.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

19.04.2003: Paperitähdet / Haapajärvi


Pyhäsalmen keikan jälkeen ei odotukset olleet kovin kummoiset, samoilla seuduilla kun liikuttiin. Yllätys oli kuitenkin tällä kertaa positiivinen. Paikka oli lähinnä lähiö kuppilan luokkaa mutta akustiselle meinigille sellainen on ihan omiaan. Takahuoneeseen kannettiin olutta yms. kiitettävästi. (vaikkakin jouduimme siintä enimmäkseen kieltäytymään koska kotiokin piti ajaa.)

Porukkaa oli paikaan nähden mukavasti ja tälläkertaa yleisö myös osasi käyttäytyä tilaisuuteen kuuluvalla hartaudella. Paikallinen Andy kuitenkin hiukan riehaantui liika ja alkoi jo kamojamme kaatelemaan. Poken niska&perse -ote kuitenkin tilantee mallikaasti korjasi. Yhden täysmittaisen keikan jälkeen oli itselläkin paremman fiilikset biisejä kahlata läpi, ne kun muisti nyt paremmin. Hommasta olisi jäänyt todella hyvät fiilikset jos Andy olisi jäänyt kotio. Nyt meni osa keikasta siihen että kyttäs kuka seuraavana kaatuu niskaan.

Soitto loppui kahden paikkeilla, kamat autoon ja nokka konti etelää. Tampereella oltiin n. 07:00 ja pienten nokka unien jälkeen matka jatkuin Espooseen.

Kirjoittanut Jokkeri 22.04.2003


Arvostelu

Artikkelia ei ole vielä arvostellut kukaan.Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Ei kommentteja. Lisää kommentti!

Artikkelit: Bändipäiväkirja

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti