Muusikoiden.net
11.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

29.10.2007: Dream Theater 26.9.07


Uskomatonta! Aivan uskomatonta! Kaikki se into mikä meni uuden levyn tullessa pois, tuli vähintään kaksinkertaisena nyt takaisin. Keikka ei olisi paljoa parempi voinut olla. Muutama biisi jäi vielä ensi kertaa odottamaan.

Ovien avautuessa hirvee joukko ryntäs sisään kuka mistäkin ovesta. Lämppärinä toiminut Symphony X veti hyvän tosin lyhyen setin (n. puol tuntii...). Uuden levyn viis ekaa biisii, jotka mielestäni ovat aivan mahtavia ja tämän jälkeen vielä Odysseialta avausbiisin Inferno(Unleash the Fire) sekä Divine Wings of Tragedyltä Sea of Lies.

Ainut miinus SX:ssä oli se, kuten lämppäreillä tapana, saundit oli paskat... Basso jyrisi vähän liiankin hyvin ja synaa ei kuulunu. Kiitosta pitää kuitenkin antaa hiukan lihoneelle Allenille upeest yleisön mukaanvedost ja Rullolle käsittömättömän upeesta soitosta.

Muurahaisten tultua lavalle ja liikennevalon vaihduttua vihreäks tuli DT:n vuoro astua lavalle Psykon musan tahdittamana. Alkuun uuden levyn molemmat In the Presence of Enemiesit olivat vahva aloitus keikalle ja veti katsojat ainakin siinä eturivissä mukaan(taakse kun en katsonut...).

Strange Dejavun ja LaBrien housujen repeämisten jälkeen tuli SDoIT:lta pyyhkeet päällä Blind Faith, joka viimeistään veti kaikki mukaan."Do you like my fucking towel!?" Sen jälkeen keikan paras biisi: Surrounded Images and Wordsiltä.

Light to Dark
Dark to Light
Light to Dark
Dark to Light

Constant Motionin jälkeen tuli Dark Eternal Night, jonka taustalla tuli Octavarium Animationinkin tehneen suomalaisen North American Dream Squad -video, jossa DT kaiken maailman rumpuautojen ja tulta syöksevien kitaroiden avulla tuhos jonkin olion. Kuulostaa sairaalta mutta mahtava se oli!:D meni kyllä keskittyminen siihen mutta ei se mitään!

Tämän jälkeen tuli pitkääkin pidemmät rudesin soolot ja Lines in the sand kunnes pamahti Octavariumilta I Walk Beside You. Koko halli lauloi mukana ja tunnelma oli katossa tai jo ulkona. Lopulta halli repesi kun tuli Take the Time. Myungin alun basso herätti tosifanit huuton jo ennen kunnon alkua ja loppu on historiaa.

Loppuun vielä Ministry of Lost souls oli kyllä hiukan paatosta mutta encoren Medley oli kuin muulta planeetalta! Yhdistettynä Trial of Tears, Finally Free, Learning to Live, In the Name of God sekä huipennuksena Octavariumin viimeinen osa Razor's Edge saivat kaikki haluamaan toista keikkaa perään.

Paidan oston jälkeen kotiinlähtö odotti eikä huomisen koe painanu päässä ollenkaan. Vieläkin on fiilis päällä ja pakko vain kuunnella DT:tä. Ensi keikkaa ja levyä odottaessa pitää nauttia näistä fiiliksistä :)

Kirjoittanut -Miikka- 28.09.2007


Arvostelu

3,63,63,63,63,6    (10 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

samsonov: laulajalla oli kuulemma onkkelmia housujesa kaa :D tuttu oli paikalla ja kerto
Sephron: Harmittaa hemmetisti ku katosi lippu noin viikko ennen keikkaa eikä sitä ole vieläkään löytynyt :< sinne meni 60¤ ihan ilmaan. Noh todenäkösesti parin vuoden sisään taas uusi levy ja uudet keikat! :D\,,/
kkantola: Keikka oli ehdottomasti vuoden paras kokemus! Symphony X olis voinut tosiaan vetää pidemmän setin ja DT:kin olis voinu jatkaa vaikka tunnin lisää!
darfy: Allekirjoitan...
daredevil: mä olin tuolla! Dark Eternal Night oli pirun hyvä!

Yhteensä 5 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Keikkatunnelmat

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti