Muusikoiden.net
14.07.2024
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

09.04.2003: Suurlähettiläät Järvenpäässä


Taas oli tullut keskiviikko. Puhelimeni soi iltapäivällä. "Lähetäänkö katsomaan Suurlähettiläitä tänään Ärrään?". Vastaukseni oli kielteinen. Illan mittaan kuitenkin mieli alkoi muuttua, kun kotona istuminenkaan ei viehättänyt. Auto alle, pientä sumplimista ja kaverit kyytiin. Pian oltiinkin maksettu sisäänpääsymaksu (8euroa) ja istuimme järvenpääläisen teinihelvetin, RT:n pöydässä juoden vettä, olutta ja lonkeroa.

Oma mielipiteeni Suurlähettiläistä on ollut kielteinen ja se on muotoutunut lähinnä muiden sanomisten perusteella. Eikä Suurlähettiläitä myöskään pidetä kovin seksikkäänä yhtyeenä meidän "muusikoiden" keskuudessa. =) Jätin kuitenkin ennakkoluuloni narikkaan takin seuraksi ja astelin uhmakkaasti melko lähelle lavaa soiton alkaessa.

Yllätys olikin suuri. Vaikka yleisöä ei aivan hirveästi ollut (ajankohta ja keikkapaikka varmasti verottivat yleisöä, kun innokkaimmat fanit näyttivät jättäneen teinivuotensa jo taakse), bändi soitti melko innostuneesti. Yhtyeen kokoonpano ja lavasoundi olivat selkeästi ylimitoitettuja RT:n "esiintymislavalle": muutama pöytä on siirretty pois tanssilattian vierestä. Itse soitto oli ässää, groove oli hyvää ja tulin hyvälle mielelle. Yllätyin siitä, kuinka moni biiseistä oli jollakin tapaa tuttu. Ja jos ei osannut sanoja, oppi kertosäkeet melko nopeasti. Tunnelma oli hyvä, vaikka se yksi semibodari palloilikin ärsyttävästi ympäriinsä. Fiilistä latisti vähän ne kaksi hitaampaa biisiä. Niissä ei ollut samanlaista kesäistä meininkiä ja draivia, joka teki tästäkin keikasta kokemisen arvoisen.

Tämä tippui samaan sarjaan kuin Tiktakin näkeminen kolmisen kuukautta takaperin: maineeltaan huono bändi yllätti positiivisesti. Nyt en ostane koko tuotantoa kahdessa päivässä. Varsinkaan, kun ei ole rahaa. :D

Kirjoittanut Toveri 10.04.2003


Arvostelu

Artikkelia ei ole vielä arvostellut kukaan.Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Larry: Onko Suurlähettiläillä nykypäivänä huono maine keikkabändinä..?? Ite kun näin pari vuotta sitten bändin.....tais olla itseasiassa myös Jäken "Tykissä" niin meno oli jees ja 90-luvun puolella monet festarikeikat niin hyvää on soitto ollut....
jorojukka: Itse olen kattelut pari kertaa suurlähettiläät livenä(Tivoli, Rovaniemi) niin ihan OK on ollu. Vähän vanhempaa porukkaahan siellä käy.

Yhteensä 2 kommenttia. Lisää kommentti!

Artikkelit: Keikkatunnelmat

Tulostettava versio

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle