Muusikoiden.net
12.07.2020
 

Etusivulle
ArtikkelitHakuOmat artikkelit
Palaute

01.08.2007: Grazy Mama & Kesän kuumimmat grillibilee...


Grazy Mama & Daddy Ritchie buukattiin Ogelin sisäpihan isolle terassille duona soittamaan, olihan päivänä 27.7.2007 luvassa kesän kuumimmat grillibileet.

Onneksi näitä kuumia grillibileitä oli jo heti alkajaisiksi viilentämässä paksu pilvipeite koko taivaankannen kokoisena.

Ogelissa oltiin n. klo 17:00, jolloin Stonen Timppa alkoi sytytellä grilliä. Daddy roudasi paria tuntia aiemmin treenikämpältä Peaveyn putkikombon paikalle (kävellen kilometrin sen kanssa), ja nyt kun olis janottanut niin hartiat oli niin saa**nan kipeänä, että pillillä juoda olisi pitänyt!

Noh juuh, grilli alkoi olla lämmin ja saatiin safkaa napaan, jengiä alkoi olla kiitettävästi paikalla ja Keravalta asti oli ihan näitä bileitä varten paikalle raahautunut mm. eräs miellyttävä wakawanha merikarhu, joka lempehillä jutuillaan lienee loppujen lopuksi nostanut koko illan viihdearvoa ja tunnelmaa kovastikin;)

Napa täynnä safkaa rupesimme kasaamaan kamat terassin nurkkaan taivasalle, pilvistä taivasta ihaileva pelko silmissämme katsellen.

Pian rullautetaan show käyntiin.. tietysti ilman biisilistoja tai muita ohjaavia tekijöitä, ja mukavien suosionosoitusten saattelemana jatkamme jouhevasti biisistä toiseen, kunnes alkaa vähän satelemaan. Päätämme, että emme anna sateen haitata, ja jatkamme soittamista. Sade taukoaakin hetkeksi, alkaen pian uudestaan.

Siinä muutaman biisin kevyessä vesisateessa soitettuamme, porukan tykätessä kovasti (suurin syy vesisateessa soittamiselle oli ilmeisesti se, että jengi oikeasti kuunteli, ja halusi kuulla biisejämme) päätimme siirtää äänentoistolaitteistoa ja sähköä hiukan sivummalle suojaavan katoksen alle (=ihmisten keskelle). Tässä vaiheessa bileet kävivät niin kuumaksi, että taivaalta rupesi ryöppyämään vettä niin maan per**leesti, kattokaas ihan vain viilennykseksi siis. Onneksi ehdittiin ottaa kamat suojaan.

Porukkaa sade ei haitannut, ja soitimmekin siinä terassilla ihmisten keskellä sitten koko loppuillan. Hyvin me kaikki katoksen alle mahduttiinkin, vaikka jonku mielestä olisi voinut olla peräti ahdasta:)

Neljä settiä taidettiin yhteensä vetää klo 19:00 - 23:30 välillä. Palaute illan päätteeksi oli ylitsevuotavan positiivista ja runsasta, ja korvathan siinä jo alkoi punoittamaan kun ei ole moiseen tottunut.. eikä varmaan koskaan totukaan;). Kivahan se on kuulla, että porukka tykkää, mutta kielenkannat tunnetusti tuppaa aukemaan vasta siinä vaiheessa kun olutta ja viinaa on tarpeeksi mahassa hölskymässä ja päässä jo valmiiksi. Eli otamme mielellämme saamamme positiivisen palautteen vastaan, mutta emme sentään suostu myöntämään settiämme niin hyväksi kuin porukka väitti, pitäähän jatkossakin olla jotakin tavoiteltavaa;)

HELVETIN hyvät bileet siis oli, ja paljosta on paitsi jäänyt joka ei paikalla ollut. Hienoa porukkaa, hyvää ja rasvaista grillimättöä (ja siis: ilmaiseksi kaikille) ja illan isäntänä häärinyt, tuo mainio jätkä, Timppa jonka vieraanvaraisuudesta saatte vielä tässä kesän lopulla nauttia kun järkätään kesän lopettajaisbileet!

Mama & Daddy kiittää!!

Mama say... ssshhhhshhhh.. --->

;)

Kirjoittanut JCM 01.08.2007

            640×480  -  29 kt.


Arvostelu

3,73,73,73,73,7    (9 arvostelijaa)
Kirjaudu sisään arvostellaksesi!


Kommentit

Ei kommentteja. Lisää kommentti!

Artikkelit: Bändipäiväkirja

Tulostettava versio

Tulostettava version ilman kuvia

Lähetä pikaviesti kirjoittajalle

 Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti