Muusikoiden.net
15.06.2024
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Kitaratunteja Espoossa hyvien kulkuyhteyksien päässä
Lisätty: 11.06.2024
Voimassa: 07.12.2024
Ilmoittaja: EpisTrophy (#105220)Lähetä pikaviesti »

Kitaransoiton aloittaminen harkinnassa? Onko soitto jumissa ja kitara pölyyntymässä? Kaipaatko laadukasta ohjausta itseopiskelun sijasta, jotta voisit kehittyä paremmaksi? Hyvä musiikkipedagogi osaa asettaa tavoitteita yhdessä oppilaan kanssa, ja osaa edistää ja rohkaista oppilaan soittoharrastusta ja soittokohtaista kehitystä vuosia eteenpäin.

Kitaratunteja?

Aloittelijana sinulla saattaa olla intoa aloittaa uusi harrastus, vaikka mielessäsi varmasti on monia kysymyksiä, miten tulla hyväksi kitaristiksi tai mitä asioita minun pitää oppia. Saat kitaransoiton perusteet haltuun tehokkaalla tavalla ja opeteltavat asiat rakennetaan oppilaan mielenkiinnon mukaan. Uusien asioiden oppimisen päämääränä on se, että ne pohjautuvat ennen kaikkea uusiin opeteltaviin kappaleisiin. Myös harjoittelurutiini hiotaan kuntoon ja tavoitteista keskustellaan ja laaditaan ne keskustelujen pohjalta.

Alkeista pidemmälle ehtineille tai kitaransoittoon palaaville oppilaille pääpaino on soittaminen pitäminen mielekkäänä sen sijaan, että se tuntuisi turhauttavalta. Samalla kuitenkin suunta on eteenpäin. Tunneilla on tarkoitus pitää mielenkiinto yllä ja tehdä suunnitelma, mihin tavoitteisiin halutaan pyrkiä. Tavoitteet laaditaan yhdessä keskustelemalla niistä, ja ohjaamaan tavoitteet realistisiksi kokonaisuuksiksi, mitä tulee siihen, missä ajassa tavoitteet ovat saavutettavissa. Tärkeää on löytää mielekäs ja säännöllinen harjoittelurutiini tavoitteiden saavuttamiseksi soittamiseen liittyvää mielenkiintoa ylläpitäen.

Teoriaa?

Kuulostaako välidominantti jäätelömaulta? Onko pieni sekunti jotain joka on ohi hujauksessa? Musiikinteoria hepreaa? Mikäli tunnet turhautuneisuutta teoria-asioissa tai haluat oppia musiikin lainalaisuuksia perusteista monimutkaisimpiin teoreettisiin asioihin, kaikki on opeteltavissa. Ehkä haluat tehdä sävellyksiä ja kaipaat tietotaitoa niiden tekemiseen. Kanssani voit rakentaa vankan teoreettisen ymmärryksen, jonka avulla musiikin hahmottaminen onnistuu.
www.kitaratunnitespoo.com

Kiinnostus: Ammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 1-100
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Espoo (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0405950818