Muusikoiden.net
15.06.2024
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Oululaiseen rakenteilla olevaan bändiin basisti
Lisätty: 11.06.2024
Voimassa: 07.12.2024
Ilmoittaja: olliensio (#237980)Lähetä pikaviesti »
Otsikossa olennainen, eli tarkoitus olisi löytää rakenteilla olevaan poppooseen basisti. Porukassa on yksi kitaristi (alkuun, myöhemmin ehkä toinen), naislaulaja, rumpali, sekä kiippari.

Itse kitaristina kuvittelen osaavani jotain soittaa. Rummuista, laulusta ja koskettimien soitosta en älyttömästi ymmärrä, mutta näistä vastaavat vaikuttavat taitavilta.

Tavoite olisi kehitellä omaa musiikkia ja käydä sitä jossain sitten soittelemassa, jos sitä kestää joku muukin kuunnella.
Genreä ei olla kirjoitettu kiviin tai tähtiin, mutta sillä mitä tehdään tulisi olla rytmi, melodia ja harmonia sekä mielellään tuossa tärkeysjärjestyksessä. Useammasta genrestä (etenkin flamencosta) kiinnostuneisuus katsotaan eduksi.

Olennaista on myös puoliammattilaisuus, eli se niin sanottu leipä kannattaa hommata muualta, ellei halua harrastuksena sitten kerätä pulloja tai jotain sellaista pysyäkseen hengissä. Joka viikko ei varmaan myöskään treenejä ehditä järjestämään niin sanotun elämän vuoksi, mutta toki se olisi tavoite.

Mitä toivottaisiin basistilta?
- Motivaatiota soittoon ja biisien tekoon, mutta mieluusti muutakin elämää.
- Taitoa ja halua kehittää taitojaan. Ei tarvitse olla virtuoosi, mutta olisi hyvä, jos siihen bassoon tulisi koskettua melkeinpä päivittäin. Bassosoolo ei todellakaan ole mikään peruselementti biiseissä, mutta olisi hienoa, jos tällaisen uskaltaisi joskus esim. keikalla heittää.
- Hyvä, mutta maanläheinen asenne. Kusipääksi saa alkaa vasta, kun on oikeasti hyvä soittamaan.
- Hyväksyviä katseita, jos kitaristi haluaa tehdä omaa olutta.

Reeniskin saattaisi olla tiedossa Oulussa.

Nakkaa viestiä tai soita jos kiinnostuit.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kuukauden
Ikä: 18+
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Oulu (Oulun lääni)
Puhelin: 050 466 5552
Sähköposti: olli.e.ylitalo@gmail.com