Muusikoiden.net
30.05.2024
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Harrastelijakitaristi etsii
Lisätty: 03.05.2024
Voimassa: 30.09.2024
Ilmoittaja: JarppaS (#106041)Lähetä pikaviesti »
Vaimo toivoo että olisin enemmän poissa kotoa, joten voisin taas kerran kokeilla siipiäni bänditoiminnassa. Kitaraa olen soittanut pienestä pitäen mutta bändeissä olen ollut vain harvakseltaan mukana ja edellinenkin kerta oli ennen koronaa.

Hakusessa siis näillä lähtökohdilla bändi tai uuden sellaisen perustaminen jos samanmielisiä henkilöitä löytyy. Oma mukavuusalue on rock/heavy-linjalla ja enemmänkin 80-luvulla ja sen jälkeen vallinneet tyylisuunnat. Pystyn taipumaan myös popin ja progen suuntaan. Mielummin soitan uutta materiaalia kuin covereita. Satunnainen lainabiisien soittaminen käy mutta cover- tai bilebänditouhu ei kiinnosta. Jonkin verran omiakin biisinaihioita löytyy eri tyylilajeista.

Sooloilu saattaa hyvänä päivän sujua ja koskettimiakin osaan soittaa jos sellaiselle tarvetta. Voin myös yrittää laulaa taustoja mutta ääni nyt on mitä on.

Mielellään pääkaupunkiseudun länsipuolen alueella toimisin ja suunnilleen ikäisteni ihmisten parissa. Illat ja viikonloput ovat pääsääntöisesti vapaat ja liikun autolla. Oma välineistö löytyy jäsenkuvauksessa ja voin tehdä lisäinvestointeja kohtuuden rajoissa tarpeen vaatiessa.

Yhteydenotot aluksi pikaviestitse, kiitos!

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli puoli vuotta
Ikä: 50
Osasto: Kitaristit
Paikkakunta: Espoo (Etelä-Suomen lääni)