Muusikoiden.net
27.05.2024
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muuta: Bassokitaran opetusta Kalliossa tai etänä
Lisätty: 02.05.2024
Voimassa: 22.10.2024
Ilmoittaja: llindgre (#84847)Lähetä pikaviesti »

Hei! Pidän bassotunteja kaikenikäisille ja -tasoisille halukkaille. Nyt on hyvä mahdollisuus aloittaa soitonopiskelu! Minulla on 25 vuoden kokemus ammattimuusikkona. Koulutukseltani olen musiikin maisteri. Olen opettanut bassokitaraa 20 vuoden ajan sekä yksityisesti että eri oppilaitoksissa.

Oppituntien materiaali laaditaan oppilaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Liikkeelle lähdetään oppilaan omista lähtökohdista, oletpa sitten vasta-alkaja, tai ammattilainen joka haluaa syventää osaamistaan. Nuotteja ei tarvitse osata aluksi eikä bassoa tarvitse omistaa aloittaakseen tunneilla käymisen. Basson saa lainaksi tarvittaessa tunnin ajaksi. Saat itse päättää pidetäänkö oppitunti kerran viikossa vai harvemmin.

Minulla on useita tyylilajeja kattava kirjasto erilaisia kappaleita. Jos sinulla on mielessä jokin kappale jonka haluaisit oppia, voin tehdä haluamastasi kappaleesta nuotit/tabulatuurin. Voimme myös halutessasi keskittyä musiikin teoriaan liittyviin aiheisiin tai esim. musiikkioppilaitoksen pääsykokeisiin preppaamiseen.

Opiskelu onnistuu vallan mainiosti myös etänä: Skype, Viber, Facebook, Facetime, ZOOM, Teams tai LINE.

Maksutapana suosin Mobile Pay -sovelluksen käyttöä, mutta muutkin maksutavat ovat mahdollisia. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Kiinnostus: Aloittelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 46
Osasto: Soitonopettajat
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0405831208
Sähköposti: lasas77@hotmail.com
Internet: https://oddarrang.bandcamp.com/