Muusikoiden.net
02.12.2023
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Kitaristi etsii soittajia: proge,black,death sekametelimetalli
Lisätty: 20.11.2023
Voimassa: 31.12.2023
Ilmoittaja: sabbathlives (#27822)Lähetä pikaviesti »
Kitaristi etsii soittajia metallihommiin bändiin työnimikkeellä Toil.

Tyylisuuntaus lienee sekametelimetalli, jossa vaikutteita proge, death, black ja erilaiset soundtrackit. Jotain paikoitellen nopeaa, teknistä, tunnelmallista, eeppistä, melodista ja brutaalia. Seiskakielisellä tullut soiteltua nyt ja ulosanti tupannut olemaan tunnelmallista, raskasta ja kasvavaa rakenteeltaan.

Biisikelpoisia riffiaihioita löytyy 4-6 kpl, joita toivon työstäväni eteenpäin muiden kanssa. Pari tunnelmallista riffimuistiota nauhoitin koneelle, jotka voin lähettää kuunneltavaksi jos kiinnostaa.

Tärkeintä että homma on hauskaa, luovaa ja inspiroivaa. Soitannollisesti toivon, että komppi- ja soolohommat sujuu tahdissa, eikä paikoitellen tekniset riffit, vaihtuva tempo (60-180+ bpm) ja joku outo tahtilaji siellä täällä säikäytä. Rumpalille toivomus ketterästä tuplabasarityöskentelystä ja blästäystaidosta.

Viime aikoina minua on inspiroinut Stortregn, Der weg einer freiheit, Psygnosiksen uusin, Finsterforstin uusin, The Ritual Auran uusin.
Dnassa lienee vaikutteita seuraavilta: Behemoth, Meshuggah, Opeth, Neurosis, Ihsahn, Devin Townsend, lukuisat leffa/videopeli soundtrackit ja klassinen.

Tavoitteellisuuden osalta sanoisin, että jos biisiä syntyy ja intoa riittää, niin ei meitä mikään estä nauhoittamasta ja kiskomasta keikkahousuja jalkaan.

Jos kiinnostaa, niin laita viestiä. Jutustellaan ja järkätään vaikka jamittelusessio yhdessä sovittujen coverien avulla. Ainakin kerran viikossa olisi kiva treenata.

Jos klikkasi lainkaan, niin heitä minulle viestiä täällä tai whatsapilla.

Tänks,
Teemu

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 35
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0445522004
Internet: https://m.soundcloud.com/boojumband/tracks
 

 Copyright ©1999-2023, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti