Muusikoiden.net
25.09.2023
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Muusikko hakee: Tummanpuhuvaa rock-bändiä etsimässä
Lisätty: 18.09.2023
Voimassa: 31.12.2023
Ilmoittaja: sanguinedream (#226017)Lähetä pikaviesti »
Kiinnostaako ketään lähteä kasaamaan goottivaikutteista rockbändiä vai onko teillä jo bändi kasassa, jolle tällainen tyyli iskee?
Olen 23-vuotias laulaja-biisinkirjoittaja, jolla on kokemusta useammasta bändistä. Laulutausta on pitkä. Olen äänialaltani baritoni. Haluaisin lähteä yrittämään musiikin tekemistä tosissani, mutta oikean henkistä porukkaa ei ole vielä ilmaantunut ympärille.
Ajatuksena olisi bändi, jolta taittuisi niin rauhallisemmat balladit kuin rokkaavammat biisit. Melankolista ja menevää. Metallivaikutteet ovat tervetulleita, mutta tarkoituksena olisi kuitenkin tehdä jokseenkin helposti lähestyttävää ja tarttuvaa musiikkia.
Mun suurimpia innoittajia on suomalaiset bändit, kuten HIM, Entwine, sentenced, the 69 eyes, to/die/for, apocalyptica, the rasmus, uniklubi, charon. Ulkomaalaisista type o negative, dio, ghost, black sabbath, lacrimas profundere.
Musiikkia tultaisiin tekemään yhteistyöllä niin, että kaikkien henkilökohtaiset taidot pääsevät käyttöön. Mulla olisi jo tosin pari aikalailla valmista biisiäkin, jotka vaan tarttisi sovittaa bändille.
Laita viestiä jos resonoi. Mielellään jokseenkin saman ikäistä porukkaa etsiskelen.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 23
Osasto: Laulajat
Paikkakunta: Espoo (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0440271999
 

 Copyright ©1999-2023, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti