Muusikoiden.net
05.06.2023
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Vanitas etsii rumpalia!
Lisätty: 21.05.2023
Voimassa: 01.08.2023
Ilmoittaja: janimvkela (#191279)Lähetä pikaviesti »

Uutukainen industrial-sävytteinen goottibändi Vanitas tarvitsee ehkä juuri sinut osakseen. Olemme kaksi 25-vuotiasta mukavaa heppua Tampereelta: laulaja Maggy (Jani), ja basisti Salem (Heikki). Sukupuolellasi ei ole väliä, mutta toivomme sinun olevan 20-30v.

Bändille ominaista on sen dark freakshow-tyylinen estetiikka, tummanpuhuvat lyriikat mutta sitäkin likaisempi polkevampi soundi, jossa kuulee vaikutteita muunmuassa Skinny Puppylta, Nine Inch Nailsilta, ja lukuisilta etenkin 90-luvun rockbändeiltä. Vaikka käytämme osassa biisejä paljon konerumpuja, olisi sinulla korvaamaton rooli bändissä varsinkin livenä, jolloin saisit paukutella kaikki biisit keikan läpi. Arvomaailmamme on kiistattomasti vasemmalla, joten emme katso mitään natsipelleilyä. Biisit on suhteellisen helppoja soittaa ja panostammekin enemmän hyvään meininkiin, kemiaan, ja lavashowhun, teknisten taitojen showoffailun sijaan.

Meillä on kunnianhimoiset tavoitteet, joten toivomme myös sinulta vankkaa omistautumista. Mukana ollessasi toivomme sinun heittäytyvän omaan "rooliin" sekä estetiikkaan mukaan, etenkin keikalla.

Me tulemme tarvitsemaan rumpalin lisäksi mukaan vielä kitaristin sekä jonkinnäköisen dj/taustanauhojen soittajan. Demoraakileita on väsätty kotioloissa, joihin tarvitsemme tulevaisuudessa miksaus- ja masteraus apua. Treenis on vielä hakusessa, joten voisimme sitä sitten yhteistuumin lähteä metsästämään.

Tuossa linkki neljään pätkään jotka on repäisty meidän demoista:
https://drive.google.com/drive/fold … iad4kGDUq8FrXgQ39buEeft?usp=sharing

Jos kiinnostuit ja homma vaikuttaa sun jutulta, ota rohkeasti yhteyttä tässä ilmoitettuun sähköpostiin! Toivomme tapaavamme sut pian :)

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kuukauden
Ikä: 20-30v
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Sähköposti: jani.makela97@gmail.com
 

 Copyright ©1999-2023, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti