Muusikoiden.net
22.03.2023
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Bändi etsii Basistia !
Lisätty: 16.03.2023
Voimassa: 16.04.2023
Ilmoittaja: 14012020 (#211040)Lähetä pikaviesti »
Tarvitaan basistia Rock´n´roll / Rock bändiin.
Bändi on juuri kasattu vaikka ollaankin soitettu aikaisemminkin toistemme kanssa. Biisilistaa hiotaan ja pääset vaikuttamaan mitä biisejä vedetään. Bändissä on laulaja, kitaristi ja rumpali. Ainakaan tässä vaiheessa ei ole tarvista useammalle kitaristille tai koskettimille.
Porukka on Espoo/ Kirkkonummi alueelta ja treenikämppä on nyt Kirkkonummen puolella noin 10 km Kauklahden asemalta. Julkisilla ei treenikämpälle pääse mutta kyytiin aina pääsee esim. asemalta.
Etsitään mukavaa tyyppiä joka on jo soittanut ainakin muutamia vuosia ja että soitin on tuttu. Olisi hyvä että pystyt treenaamaan kotona biisit valmiiksi että treeneissä päästään treenaa yhteen soittoa. Sun iällä ei ole niin väliä, porukka on tällä hetkellä likimain 50 v. Ollaan siis jo vahvasti täysi-ikäisiä, työssäkäyviä ja perheellisiä ihmisiä, joille tää on harrastus ja hauskanpitoa. Eli ei turhaa vakavuutta hommaan.
Treenejä ollaan ajateltu pitää kerran viikossa

Eli jos Coverit kiinnostaa esim Elvari, The Stray Cats, Lewis, Beatles tai sen tyyppinen musiikki niin ole rokseesti yhteydessä niin jutellaan lisää.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 30-60
Osasto: Basistit
Paikkakunta: Espoo (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0403557662
 

 Copyright ©1999-2023, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti