Muusikoiden.net
21.03.2023
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Näytä ilmoitus


Orkesteri hakee: Soul/funk/R&B-bändi hakee rumpalia
Lisätty: 08.03.2023
Voimassa: 03.09.2023
Ilmoittaja: Gitaristi (#69478)Lähetä pikaviesti »
Meillä on rumpalia ja kosketinsoittajaa vaille valmis porukka kasassa: laulaja, kitaristi ja basisti. Kaikilla pidempi, noin parin vuosikymmenen soittotausta. Eli rumpalilta halutaan myös pro/semi-pro tasoa, mutta tyylitajultaan ja tatsiltaan tiukan letkeää groovea 60-70 -lukujen soul/funk ja rhythm and blues hengessä. Tarkoituksena ei ole kuitenkaan olla retro-proggis vaan kehitellä jotain omaa ja uutta tältä pohjalta.

Meininki rento, mutta tavoitteellinen: pidetään hauskaa musan tekemisen ja soittamisen parissa, mutta sävelletään ja treenataan jatkuvasti. Kun biisejä kasassa, niin äänittämään ja keikoille. Tällä hetkellä demoäänitykset parista biisistä jo meneillään ja jatkamme miehistövajeesta huolimatta uusien biisien työstöä.

Referenssibändejä joiden pohjalta lähdetty hakemaan omaa linjaa:
Curtis Mayfield, Meters, Aretha Franklin, Black Keys, Curtis Harding, Sharon Jones & the Dap-Kings, Marvin Gaye, D'Angelo, Monophonics, Heliocentrics, Lafayette Afro Rock Band, Buddy Miles, Fleetwood Mac, Bowie, Elton John, Humble Pie, Rolling Stones, Baby Huey, Dojo Cuts, James Brown, Black Pumas, Sly & the Family Stone

Referenssirumpaleita:
Questlove, Stevie Wonder, Bernard Purdie, Homer Steinweiss, Zigaboo Modeliste, Jeff Porcaro, Buddy Miles, Steve Jordan

Eli jos kiinnostaa soittaa bändissä jonka juuret olisi mustassa rytmimusassa, jossa prioriteettina hyvät biisit ja biisin ehdoilla soittaminen, ja kiinnostus soitossa painottuu soundiin, mielenkiintoisin rytmeihin ja timen nyansseihin, niin laita alkuun pikaviestiä ja jutellaan lisää.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: Me ollaan 27-35
Osasto: Rumpalit
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 

 Copyright ©1999-2023, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti